Ademwerk & Trauma Release BRTT*

*Body Remembers Trauma Therapy

Tijdens deze therapie sessie word je meegenomen naar het diepste van je ziel. Door middel van diverse technieken gaan we de spier van je ziel triggeren waardoor jij in je onderbewuste kunt gaan helen. Op celniveau! Deze techniek heeft de krachtige werking om door de vele lagen van lichaamspantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Altijd in overeenstemming met jouw hogere zelf zodat jij hetgeen wat los mag komen ten alle tijden aan kunt!

Dit is één van de veiligste en meest directe manieren om ons lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te verkennen. Een natuurlijk proces van schudden, trillen en bewegen wat jou lichaam moeiteloos herkent en al vaker heeft gebruikt om te ontladen. Het lichaam doet dit om jou te beschermen voor invloeden van buitenaf maar het is een mechanisme waar jij je waarschijnlijk niet (meer) bewust van bent. Iedereen slaat namelijk onverwerkte emoties op in het lichaam vanuit gebeurtenissen uit het leven.

Zelfs als je denkt dat je alles altijd goed kunt handelen dan weet het onderbewuste het zich nog wel te herinneren.

Want wat weet jij bijvoorbeeld nog van de tijd dat jij in de buik van je moeder zat?

Of van jouw geboorte?

Weet je hoeveel jij daarvan in jouw onderbewuste draagt waardoor jij doet wat je doet in je dagelijkse leven?

Je neemt het allemaal zomaar voor lief want het is zoals het is… toch?…

Heb jij bijvoorbeeld meteen na de geboorte oogcontact gehad met je moeder of helemaal niet?

Lag jij lekker warm bij je moeder of in een andere ruimte alleen?

Zijn er bij jouw bevalling ingrepen gebruikt zoals zuignap, tang, keizersnede of ander geweld?

Het is allemaal bepalend geweest voor jouw gevoel van veiligheid, voor hoe jij liefde ervaart, hoe zeker jij bent, of jij grenzen aan kunt geven enz. 

Maar kijk dan ook eens naar je jeugd…

 Mochten jouw tranen er gewoon zijn of moest jij altijd flink zijn?

(hebben ze jou als baby bijvoorbeeld veel laten huilen omdat dit ‘goed was voor de longetjes’ i.p.v. warmte te mogen ontvangen die je zo nodig had..)

Ben je gepest op school?

Of moet jij nog vaak denken aan die grappig bedoelde opmerking van de leerkracht…

 Je moest flink zijn tegenover de rest van de klas want het was toch grappig…

Iedere leeftijd heeft andere beschadigingen met zich meegebracht.

Het overlijden van een dierbare,

je ontslag terwijl je dit niet aan zag komen, een scheiding, ziekte, aanrijding, operatie…

 

Noem het allemaal maar op.

 

Maar onderschat ook de dagelijkse drukte in je leven niet!

Jij bent door bepaalde gebeurtenissen ander gedrag gaan ontwikkelen

om te overleven!

Om de pijn te onderdrukken…

Om de gebeurtenissen te vergeten…

Maar het zit allemaal nog opgeslagen in jouw onderbewuste!

En dat weet jouw zenuwstelsel zich nog goed te herinneren…

 

En dat kan op diverse manieren tot uiting komen:

 

– lichamelijke klachten

– moe zijn

– geen kracht meer in spieren

– veel boos zijn

-slapeloosheid

-hartkloppingen

– jaloezie

– argwanend zijn

– burn out

– depressie

– bang in donker

– geen rem hebben/altijd maar door gaan

– weinig eigenwaarde enz.

Wanneer jij jouw opgeslagen trauma’s (Tremoren) los mag gaan laten door deze op een veilige manier te triggeren dan creëer jij ruimte in jouw systeem, ervaar je ontspanning en voel je de liefde voor jezelf weer stromen.

 In deze therapie vorm wordt gezorgd voor een warme en veilige bedding zodat jij je op je gemak voelt. Hoe meer jij jouw ‘verhaal’ in je hoofd los kunt laten, hoe meer jij al je emoties in je lichaam kunt gaan voelen en ervaren. Altijd alles in overeenstemming met je hogere zelf. Dat ‘verhaal’ loslaten is soms namelijk erg lastig omdat het jou altijd heeft beschermd. Je bent anders gaan ademen om niet te hoeven voelen. Waar de één bij de eerste sessie al naar de emoties toe kan, is dat bij de ander op een later moment. Iedere sessie raakt een laag in jouw ziel aan waardoor jij op een diep niveau heelt. Maar zoals alle lagen in jouw onderbewuste er ook niet in 1x in zijn gekomen, zul je ook in diverse sessies deze lagen mogen helen. Je gaat steeds dieper toelaten, je bent er steeds meer klaar voor om de emoties de ruimte te geven en om echt te ontladen zodat je los kunt laten!

De sessies zijn altijd met kleding aan en liggend op een bedje.

Je ontvangt vooraf een intake formulier zodat er beoordeeld kan worden of de therapie voor jou geschikt is en ter voorbereiding op de sessie. Een sessie kan 1,5 tot 3 uur duren, afhankelijk van het moment en wat er mag ontstaan. Dus neem hier ruim de tijd voor!

Zorg ook dat je na afloop geen verplichtingen meer hebt staan.

Wat levert ademwerk & BRTT jou op?

*Inzichten

*Transformatie

*Heelwording

*Verminderen van rug-, nek-, schouderklachten

*Betere nachtrust

*Verminderen van angsten en fobieën

*Betere concentratie

*Verbeteren van ademhaling

*Meer energie en uithoudingsvermogen

*Minder emotioneel

*Verlichting van chronische aandoeningen

*Spirituele groei

*Het vergroot je flexibiliteit

*Verminderd de symptomen van PTSS

* Verlichting migraine

*Het verhelpt burnout klachten en depressie

Wat is jouw investering?

Individuele sessie op locatie: 

Losse sessie € 220,- (incl. Btw)

Bundel van 3 sessies € 577,- (incl. Btw)


Duur: 2,5 tot 3 uur

Wanneer: op afspraak!

Kijk voor de overige bundel combinaties bij Tarieven

Ik vertel meer over deze sessie in deze podcast.

“Beter dan welke andere therapie sessie…” zei een klant onlangs na de sessie…

Luister zelf…

Lees hier de ervaring van klanten;

Ervaring van Kaya
Gisteren heb ik bij jullie een BRTT Sessie mogen ontvangen, WAUW! Ontvangen is een thema wat ik vaak in mijn leven en tegelijkertijd om mij heen zie terugkomen. Vanuit trauma op verschillende gebieden, te vroeg geboren, daarbij bijna tweelingzusje verliezen, couveuse kindje, al vroeg angst voor afwijzing leren kennen, door niet alleen mijzelf mijn lichaam en op 12 jarige leeftijd het begin van de rollercoaster aan gezondheidsklachten. Ik kwam erachter dat het niet zozeer de situatie en gevolgen waren die mij diep in de shit lieten voelen maar het trauma: vanuit niet begrepen, gehoord of gezien worden, mijn mond houden, het opkroppen, want dat was veel makkelijker. Lees verder..
Het kleine kindje in mij speelde altijd op safe. Ik zag dit keer op keer terug komen in mijn leven, in zowel belemmerde overtuigingen die ik tot eigen waarheid maakte met mijn gedachten, relaties met mensen, communicatie, het uiterste vergen van mezelf en daardoor roofbouw plegen op mijn lichaam door sport, voeding of ondervoeding. Dit alles bij elkaar zorgde voor diepe dalen afgelopen jaren, depressie, in gevecht te zijn met mijn lichaam en klachten die keer op keer aan probeerde te geven wat het nodig had, het kindje dat om liefdevolle aandacht vroeg, het kindje en verlangen dat ook wilde ontvangen i.p.v. continu geven. Lees verder..
Nu achteraf gesproken, terugkijkend op mijn weg en waar ik nu sta ben ik enorm dankbaar voor innerlijk werk op gebied van trauma, 3 maanden rebirthing traject dat ik volgde, lichaamswerk, reiki leerde geven, mijzelf ont-wikkelde op ieder gebied. Het ver-trouwen in mijn zelf en bewust-zijn heeft mij licht doen schijnen op de shit die er zat zodat ik hier doorheen kon bewegen. Haat, woede, wrok, schaamte, verdriet, waarna er plaats ontstond voor dankbaarheid en liefde. Dankjulliewel voor jullie intens warme begeleiding, de muziek, de beleving, de ruimte om te mogen zijn, mijn innerlijk kind dat zich totaal op haar gemak voelde, opnieuw een diepe laag mocht ontdoen en durfde te ontvangen! Lees verder...
Soul'Sisters' aren't sisters of blood, deep connection through our souls!' Wanneer je vast loopt in het leven, het cirkeltje niet doorbroken lijkt te worden, heb ik ervaren dat de enige manier is om naar binnen te gaan, daar schuilen alle antwoorden die jij nodig hebt, maak ze zichtbaar. Ik gun deze ervaring iedereen, het aankijken van jouw verhaal, opnieuw leren voelen en kijken naar dat wat jij verdient, jouw zelf zijn! Veel liefs, Kaya
Ervaring van Norma
Hee lieve Maud, Het gaat goed met mij Op een snelle vermoeidheid na maar die was er al. Gelukkig merk ik hierin een langzame verbetering. Wat ik vooral ervaar is een lichamelijke verandering, ik voel een zacht trillende energie door mijn lichaam stromen; vooral in mijn benen en voeten. Mijn benen kon ik voorheen niet goed voelen. Ik merk ook dat mijn emoties gevoeld willen worden. Ik kan in een gesprek of als ik een tekst lees zo diep geraakt worden. Dan wellen er tranen op en soms moet ik ook even huilen. De tranen zitten aan de oppervlakte. Lees verder...
Ik ben mij bewuster van mijn intuïtie. Ik kan scherper op afstand voelen hoe het met de ander gaat. En ik ervaar duidelijker ingevingen waar ik gehoor aan moet geven. Mijn intuïtie volgen. Ik ben heel graag alleen en heb weinig behoefte aan contacten. Maar wel met gelijkgestemde mensen. Wat fijn dat ik nu nog thuis ben en kan leven zoals het nu goed voor mij is. Alles wat ik voel aan emoties is meer naar voren aan het komen sinds de ademsessie. Het voelt als een grote transformatie. Liefs van mij Norma
Ervaring van Patrick
Hey Maud, De dag zelf voelde ik een bepaalde rust over mij heen. Dagen erna leeg gevoel (positief ) dat de spanning er echt ff uit was. Weer even gevoel van overzicht hebben. Vind zulke dingen vaak moeilijk te verwoorden. Bedankt voor de fijne sessie/ervaring Gr.Patrick
Ervaring van Milou
ZO fijn, zo magisch, zo bijzonder Mijn woorden over de ceremonie die ik vandaag met m’n moeder mocht beleven bij MALA, wauw! Ik had zoveel zin in deze dag en voelde een aantal dagen voor deze sessie al allerlei triggers en lichamelijke pijntjes, .. welcome!:) I am ready! Er was vanaf binnenkomst al helemaal ruimte om volledig mezelf te zijn; ik voelde me gehoord, gezien, gedragen & meer. Alles mocht er zijn en wanneer ik iets liever niet wilde voelen, werd er liefdevol ruimte gemaakt om daar juist doorheen te gaan. Ademen DOOR de angst om écht te leven, om daarna de grootse dankbaarheid voor het leven van het leven te voelen. Lees verder..
Zo krachtig en zo kwetsbaar! Er is een positieve shift voelbaar, veel licht wat ik “eindelijk” weer durf toe te laten, met een nog dieper vertrouwen om in dit leven gewoon te ZIJN, puur MIJ. Ode aan deze ervaring van ademen en BRTT in deze super fijne, zachte, warme, veilige ruimte & yes, dit is wat jullie helemaal zijn, stralend vanuit diepe liefde en vertrouwen ❤️ Milou
Ervaring van Ingrid
Op vrijdag 4 februari reed ik met Milou richting Velp, de voormalige generaal de Bons-kazerne. We waren uitgenodigd om een nieuwe ervaring op te doen bij Maud it’sall_aboutbymaud en Lauranne maashorst_praktijk_. Twee weken daarvoor waren ze bij ons geweest voor onze duo-vlinder-massage en een opstelling voor hun samenwerking. En nu waren wij aan de beurt, spannend! BRTT en Breathwork zouden we gaan ervaren en we hadden er zin in! De ruimte waar we werden verwelkomd voelde meteen al warm aan, alsof we thuiskwamen. Heerlijk warm, gezellig ingericht met heerlijke plekjes, kussens, dekentjes om te zitten en te liggen. Lees verder..
We voelden direct de liefdevolle toewijding en kundigheid van Maud en Lauranne, wat voor deze ervaring heel prettig en belangrijk is. Toen we begonnen zijn we een-op-een met elkaar in contact getreden en kwamen we tot de kern waar we mee zouden gaan werken. Liggend op een matje hebben we ademoefeningen gedaan en zijn we aan het werk gegaan met onze PSOAS spier. Een spier die verbonden is met onze onderrug en -buik/bovenbenen en waarop trauma ligt opgeslagen. Trauma dat je in de loop der jaren hebt opgedaan komt vrij door middel van trillingen van die spier. Iedereen zal tijdens het doen van deze oefening het trillen van de spier gaan voelen en daarmee kunnen gaan loslaten. Lees verder..
Het was mooi om vanuit mijn eigen kennis en ervaring van de stressrelease methode van Peter Levine dit op deze manier te beleven. De veilige en liefdevolle bedding die Maud en Lauranne bieden zorgt voor een opening om alles wat naar boven en tot uiting wil komen, te laten gebeuren. Na afloop hebben we onder het genot van een vruchtendrankje, een lekkere warme kop thee en heerlijk vers fruit besproken wat we hadden ervaren .. Lees verder..
en gaven zij aan dat Milou en ik op verschillende momenten synchroon bewogen. Dat was bijzonder om te horen. Het gaf aan hoe de band tussen mij en Milou is en maakte ons duidelijk waar we mogelijk nog wat te doen hebben samen in het volledige loslaatproces. Mocht je voelen dat je opgedane ervaringen in het verleden nog altijd met je meedraagt, en heb je er last of stress van, dan is deze manier van werken zeker een aanrader. Ik adviseer je dan daarbij aan om bij Maud en Lauranne te gaan, omdat zij weten waar ze het over hebben en een superfijne plek hebben om dit mee te maken! Dankjewel voor deze bijzondere ervaring Maud en Lauranne,
Ervaring van Diana
Vorige week bij Maud & Lauranne een sessie Breathwork gehad. Wow wat een bijzondere ervaring was dat. We werden gelijk warm en liefdevol ontvangen door deze prachtige dames op een super toffe locatie. Wat mij toch wel opviel, dat ik het onbewust lastig vind om controle los te laten. En het toch best even tijd koste om mij tot volledige diepe ontspanning te krijgen. Maar deze dames kregen het uiteindelijk toch voor elkaar. Loslaten door lichamelijk helemaal te gaan trillen. Dagen erna heb ik mij vooral erg onrustig gevoeld, (stormachtig net als het weer nu). Waar de een helemaal zen vandaan komt kwam bij mij alle diep opgeslagen 'trauma's' er die dagen uit. maar door fijne oefeningen die ik later nog heb gekregen heeft het mij echt geholpen om mij nu.. Lees verder..
juist erg rustig te voelen. Merk echt dat mijn schouders nu hangen (De spanning is er vanaf) en merk dat ik de onrust van anderen niet meer op mij hoef te nemen. Het loslaten gaat nu echt makkelijker (hopelijk blijft dat zo). Ook mag ik vanuit binnen echt weer meer zelfliefde gaan voelen. De 'moet' mag er vanaf. En ik voel sterk dat ik dat voort mag gaan zetten. Lief zijn voor jezelf.. Daar waar alles begint... Weer leven vanuit je liefdevolle innerlijke kracht!
Ervaring van Arzu
Intens, krachtig en liefdevol zijn de woorden die mijn sessie bij Maud omschrijven. Na een duidelijke intake, een bijzondere begeleiding gehad naar “binnen” dmv ademhaling. Wat een intense ervaring! Deze bijzondere adem sessie heeft mij zeker mooie inzichten gegeven. Voor iedereen die wil groeien en loslaten, is dit een dikke aanrader! 🌸 Arzu
Ervaring mannelijke deelnemer
Met veel liefde werd ik door twee dames onder handen genomen. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar het was in een woord bijzonder. Het duurde even voordat ik er in kwam maar daarna had ik geen controle meer over wat er gebeurde. Door de prachtige muziek, ademhaling en begeleiding kwam er veel los van vroeger. Na afloop voelde ik me weer een kind, maar deze keer een ander kind dan vroeger.
Ervaring Kelly
Lieve Lauranne & Maud, Bedankt voor deze bijzondere en liefdevolle ervaring. Ik heb me heel erg gedragen gevoeld door de geweldige vrouwen die jullie zijn en door jullie goede zorgen. Ik heb al vaker ademsessies gedaan maar deze manier is toch weer heel anders. Onder andere door de mooie combinatie van verschillende technieken die jullie gebruiken. Heel zacht en het wordt zo fijn opgebouwd vanuit rust dat het proces van overgave heel natuurlijk verliep. Daardoor ging het proces bij mij ook wat dieper dan dat ik voorheen ervaren had. Thema's die nog aandacht mogen krijgen zijn in beeld en gevoel voorbij gekomen en dat in combinatie met het fysiek releasen van opgeslagen trauma's in mijn lichaam, echt heel intens. Lees verder..
Nu een poos na de behandeling merk ik dat er nog steeds dingen loskomen. En dat ik wat meer rust in mijn lichaam ervaar. Ik heb me heel geborgen gevoeld aan het einde van de sessie. Alsof ik weer veilig in mijn moeder haar baarmoeder opgekruld lag. Dit gevoel van veiligheid lijkt nu nog steeds aanwezig te zijn. Heel erg bedankt! Liefs van mij
Ervaring van Pauline
Lieve Lauranne en Maud, Wat eigenlijk een mala ketting maken zou zijn werd, een BRTT sessie. Samen met een vriendin heb ik de sessie voor mij persoonlijk als zeer waardevol en diepgaand ervaren. In de veiligheid in haar nabijheid heeft iets traumatisch eindelijk mogen los weken bij mij. Mijn heling van trauma zat al onder de oppervlakte te sudderen om via de cellen van mijn lichaam eindelijk uit de trauma stand te verdwijnen. Dit gebeurde precies tijdens de sessie. Het beeld van mijn trauma veranderde in de loop van de sessie. Dat was heel fijn en vooral bevrijdend. Wonderlijk dat er nog zoveel stress en spanning in mijn lichaam vast zat van zolang geleden. Ik ervaar meer rust en ruimte sindsdien. Lees verder..
En het was waar, ik heb het mij niet ingebeeld…of overgenomen. Mijn lichaam herinnerde mij dat het nog wel degelijk vast zat in mijn lichaam. Iets wat in mijn kindertijd gebeurd is heeft zich zo lang vast gehouden en keer op keer ben ik gedrag gaan vertonen wat te maken had met meerdere gebeurtenissen. Nu mocht ik dit eindelijk ook fysiek en emotioneel loslaten. Dank voor jullie liefdevolle, zachte en harde betrokkenheid.
Ervaring van Lieda
Dag lieve Lauranne en Maud, Geen Mala ketting maken maar een duo BRTT sessie. Moet eerlijk bekennen dat ik het nog steeds lastig vind om te duiden wat ik ervaren heb tijdens de sessie. Het verlangen om trauma te doorvoelen en los te laten was groot. De wilskracht ook, maar mijn overlevingsmechanisme greep in. Ik schoot regelmatig in mijn hoofd en ging hard werken. En ja, dit is iets wat ik ken. Wat mijn vriendin ook beschrijft, had dit voor mijn gevoel ook te maken met haar proces. Hierbij diende zich namelijk iets aan waar ik me vroeger toe heb verhouden. Dat maakte het voor mij lastig om bij mezelf te blijven. Lees verder..
Na de sessie was er verwarring en onrust en dit heeft aangehouden. Na enig innerlijk verzet en teleurstelling dat er voor mij nog steeds een rookgordijn hangt rondom dit trauma, mocht het er zijn, mocht ik er zijn. Het was een bijzondere ervaring. De engelen waren nabij en hebben me getroost, maar de bevrijding waar ik zo op hoopte is er nog niet. Onrust overheerst. Ik probeer controle los te laten en me over te geven vanuit liefde voor mezelf en het kleine meisje in mij. Ik ben dankbaar dat ik getuige mocht zijn van het proces van mijn lieve vriendin. Dit kunnen delen koester ik. Dank voor jullie liefdevolle begeleiding en deze ervaring. Liefs Lieda
Previous
Next