De wereld van energie..

De wereld van energie opent onze geest voor wat we diep van binnen over onszelf en ons leven weten. We leven nu eenmaal allemaal in een wereld van energie, of we die nu erkennen of niet.

Door daarmee aan de slag te gaan en het effect ervan op lichaam en geest te zien en te accepteren, brengt jou meer controle over je handelingen, gedachten en houdingen.

Elk contact wat we hebben met mensen, dieren, planten en zelfs materialen is doordrongen van energie.

Ons fysieke lichaam omvat 7 lagen energie. In de eerste laag bevinden zich onze 7 hoofdchakra’s die in contact staan met deze 7 lagen van energie.

De chakra’s beïnvloeden je lichamelijke, emotionele en mentale toestand. De toestand van de chakra’s is essentieel voor onze gedachten, gevoelens en eventuele blokkades.

Als er iets gebeurt waardoor je energie omlaag gaat/vertraagd dan gaat een chakra, het wiel, ook langzamer functioneren of kan hij zelfs stil gaan staan.

Als dit maar even duurt dan herstelt de energie en dus het chakra zichzelf.

Als dit langer duurt dan moeten de chakra’s gestimuleerd worden om weer actief te worden (bijv. door een Energetische healing behandeling).

Niet goed functionerende chakra’s kunnen zich uiten in fysieke of emotionele klachten. Iedere klacht waarschuwt ons als het ware om te gaan kijken naar wat er zich onder de oppervlakte allemaal afspeelt.

Ziekte bijvoorbeeld zegt ons dat we ergens mee moeten ophouden.

Ziekte geeft ons de ruimte die wij nodig hebben om weer contact te maken met die delen van onszelf die wij kwijt waren geraakt.

Negatieve emoties, zoals onderdrukte of langdurige woede, haat, verbittering, neerslachtigheid, eenzaamheid of intens verdriet kunnen lichamelijk of geestelijke klachten veroorzaken (en dat zijn nog maar enkele voorbeelden…)

Zorg daarom dus goed voor jezelf in alle opzichten en neem jezelf en je gevoelens eens goed onder de loep!

Weet dat je jouw chakra’s ook weer kunt helen waardoor je weer balans krijgt in je leven & je lichaam…

It's all about ... loving statements