Energetische Healing behandeling

Feel it & Heal it

Met een energetische healing stimuleer ik het zelf-herstellende vermogen van het lichaam, zodat deze in balans kan komen. 

De energie raakt de blokkades in jouw lichaam aan zodat er iets in beweging komt binnen jouw systeem. Jouw energie kan daardoor weer gaan stromen. Ik werk daarbij met diverse energien vanuit het universum, altijd afgestemd op jouw hogere zelf zodat jij ontvangt wat op dit moment belangrijk voor jou is.

Deze sessie kan ervoor zorgen dat:

 • diverse overtuigingen zachter worden;
 • het biedt jou inzichten in een (moeilijke) situatie;
 • Ideaal voor diepe ontspanning van lichaam en geest.
 • brengt balans in jouw volledige energie systeem

 

Soms krijg ik informatie binnen die ik met je deel. Maar vaak is het zo dat jij zelf beelden of gevoelens krijgt die jou precies de juiste inzichten geven wat nog veel belangrijker is. Je kunt jezelf hierin herkennen en soms ervaar je nieuwe dingen. Dat komt doordat de energie e.e.a. in beweging brengt binnen jouw systeem. 

Tevens helpt het je oude energie los te laten. Ik werk vanuit hartsverbinding met zuivere en hoge energie frequenties. Sommige dingen die tijdens een sessie naar boven komen vallen niet meteen op zijn plaats maar het zijn allemaal ‘zaadjes’ die jou later inzichten gaan geven. Energie is veel krachtiger dan ons verstand en daarom mag je dit lekker de ruimte geven om te integreren in jouw systeem.

 

Wat is een energetische healing?

Dat is een techniek die op het energieveld van de ontvanger werkt. 

Wanneer er ziekte of ongemak ontstaat in je leven dan is deze in eerdere stadia al aanwezig in het energieveld van een persoon. Het werken met deze energie kan de blokkerende energie in jouw systeem dus in beweging brengen, zelfs vóórdat deze een ziekte in het lichaam veroorzaakt. 

Zeker in combinatie met een Ademwerk & Trauma release sessie! Omdat ongemak in je lichaam jou altijd iets te vertellen heeft! Daarom is het belangrijk om stil te gaan staan bij de inzichten die je krijgt tijdens mijn sessies zodat de dieperliggende oorzaken van de ongemakken eindelijk de aandacht krijgen die ze zo verdienen!


Ik channel de universele helende energie naar het energiesysteem van de ontvangende persoon. Deze kan het systeem aanvullen daar waar er ‘gaten’ zijn. Gaten in het energieveld kunnen ontstaan door zorgen maken, angst voelen, niet-eigen energieën oppikken, heftige emoties of trauma (hebben) ervaren, etcetera.
Ik vul niet alleen aan met energie, maar het grondt jouw energie ook. Mijn behandelingen zijn daarom ook zeker geschikt voor mensen die niet goed kunnen aarden of gronden.

Voordelen:

 • Werkt ontgiftend, bijvoorbeeld bij vermoeidheid of na een operatie
 • Helpt energieveld in balans te brengen d.m.v. universele energie
 • Geeft vele inzichten
 • Aardt en grondt

 

Je kunt bij mij terecht om:

 • Vastgeroeste denkpatronen losser te maken
 • Blokkades te helen
 • Slaapproblemen te verlichten (of op te lossen)
 • Overprikkeling te verzachten
 • Fysieke en/of emotionele pijn bij (chronische) klachten te verzachen (of zelfs weg te nemen)
 • vermoeidheid, bijvoorbeeld tijdens of na een ziekte, na een operatie, of na een moeilijke periode te verminderen
 • als je moeite hebt met zelfacceptatie, een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen
 • Diverse fysieke klachten zoals: hoofdpijn, migraine, ontstekingen, spierklachten, reumatische aandoeningen, darmklachten, buikklachten, stress en angsten

 

* Soms verergeren de klachten zich eerst voordat ze kunnen oplossen. Dit gebeurt vaak vooral na de eerste behandelingen, omdat het herstelproces dan wordt aangezet. Vergelijkbaar met homeopathische middelen, waarbij de klachten soms verergeren alvorens het lichaam via het zelfherstellende vermogen heelt.

Investering

€ 88,- 

+/- 60 minuten

Het is belangrijk dat je weet dat alleen

JIJ 

zelf echt verandering kunt bereiken!

Voel de bereidheid om aan jezelf te willen werken.

Durf naar jezelf te kijken en te luisteren,

neem jouw verantwoordelijkheid

om verandering aan te gaan.

We kunnen dan namelijk echt gericht

datgene behandelen

wat er voor jou nu nodig is.

 

Maak contact met wie er binnen in jou zit

en laat los wat jij niet meer nodig hebt!