It's all about ... Extra Bijeenkomsten

In de praktijk van Maud of in Studio de Innerlijke Wereld worden regelmatig extra bijeenkomsten georganiseerd om aan deel te nemen. Deze bijeenkomsten worden door Maud of door July gegeven maar ook door mooie zielen van buitenaf. Heb jij ook iets moois te bieden wat in de lijn van onze studio valt, weet dan dat deze studio van ruim 62m2 voordelig te huur is voor jou! (Inclusief gebruik van materialen).

Aanbod:

Dru Yoga

Gastdocente Jeamène van Sinten geeft Dru Yoga.

Dru Yoga wordt ook wel yoga van het hart genoemd.

Tijdens het beoefenen gaat het om het ontdekken van het stille punt in jezelf waarin het lichaam, het denken en de ziel in evenwicht zijn. Er is geen innerlijke strijd, je bent in vrede met jezelf.

Dru Yoga helpt energieblokkades op te heffen, zodat de levensenergie weer vrij kan stromen. Het werkt op fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Jeamène heeft ruim 23 jaar ervaring in Dru Yoga!

Wanneer: Nieuwe datum volgt

Energie uitwisseling: € 15,00  (Ter plaatse te betalen)

Aanmelden: Momoyoga (Klik op de link)

Reis langs de planetaire sferen

Deze dag gaan we namelijk een bijzondere transreis maken om je ziel te helen…

met Jan Willemsen (de Ankhen-man van www.JEPuurheid.nl) & ik, Maud Vrenssen

Deze hele dag staat in het teken van verbinding en heling op zielsniveau. De heling waar we ons op gaan richten tijdens deze reis in het middag programma werkt drievoudig:

1.Om trauma dat we met ons mee gedragen hebben vanuit het vorige leven naar dit leven los te laten

2. Om gedachten, emoties die we in een vorig leven gecreëerd hebben, zoals bijvoorbeeld zelf in het leven geroepen negatieve overtuigingen, op te lossen

3. Om de constitutie, dat is het geheel van jouw lichamelijke en geestelijke eigenschappen, en het karakter van het lichaam metafysisch opnieuw te vormen via de reis door de planetaire sferen.

Door op deze manier te werken zullen we niet alleen trauma’s, gedachten en emoties uit vorige levens los laten op dit moment zoals we nu zijn.

We zullen ze los laten op de momenten in vorige levens dat ze bij ons ontstonden of aanhaakten! Dat is dus vóór dat dit leven überhaupt begon en mogelijk zelfs vér voordat dit leven begon. Dit werk draagt de belofte in zich om diepgaande helende veranderingen in ons leven aan te brengen.

Wanneer: Nieuwe datum volgt

Aantal deelnemers: 15 deelnemers

Energie uitwisseling: € 99,00 (Inclusief eigen Lemniscaat en korte overdracht van Jan & Lunch)

Aanmelden: info@itsall-aboutbymaud.nl  Vermeld naam, telefoonnummer en waarvoor je aanmeldt

Elisa Namaste - Ask the universe

Heel bijzonder om te vermelden dat Elisa naar onze studio in Boekel komt! Elisa is Deense, reist de hele wereld rond en is daarom niet vaak in Nederland.

EEN UNIEKE KANS DUS

Elisa communiceert met alles wat op aarde aanwezig is (mens, dier, natuur) vanuit een diepe verbinding met het universum. Tijdens haar bezoek aan onze studio zal zij jullie vragen beantwoorden die zij beantwoord krijgt vanuit het universum. Haar intentie is om je verder te helpen op je pad. Ze zal altijd het puurste antwoord geven, ook al begrijp je het niet altijd meteen. De boodschappen zijn direct en worden met liefde gegeven. Alleen haar aanwezigheid al zorgt er voor dat er bij jou iets in beweging komt. Ook al zie of voel je dat misschien niet meteen.

Ze zal ongeveer 2 uur aanwezig zijn. Dat is afhankelijk van wat er nodig is op dat moment. Dat is altijd een welkome verrassing. Elisa spreekt Engels (en als dit lastig voor je is zijn er genoeg mensen aanwezig die jou met de taal kunnen helpen!).

Ik heb haar zelf 3 jaar geleden voor het eerst ontmoet en hele bijzondere dingen te horen gekregen die mij recht in mijn hart hebben geraakt (en die in deze 3 jaar veel duidelijkheid hebben gegeven)

klik hier voor de website van Elisa

Wanneer: Zaterdag 7 oktober 13.00 – 15.00 (12.30 zaal open)

Energie uitwisseling: € 55,00

Aanmelden: info@itsall-aboutbymaud.nl  Vermeld naam, telefoonnummer en waarvoor je aanmeldt

Spirituele verdiepings ceremonie

Groep

We gaan ceremoniële cacao drinken (zonder stimulerende middelen! Enkel pure rauwe cacao) om je hart te openen, ik plaats een krachtig energieveld in de ruimte waar jij op mee genomen wordt en we gaan heling ervaren!

Daarnaast is er veel ruimte voor spirituele verdieping/bewustwording.

Dus jij mag datgene waar jij vragen over hebt inbrengen (iedereen in de groep heeft er namelijk iets aan, het is altijd voor het hogere goed!)

Daar gaan we op verdiepen en dat neem je mee naar huis.

Het wordt zo enorm fijn, helend en verdiepend

Wanneer: Nieuwe datum volgt nog!

Tijd: 13.00 – 15.30/16.00

Energie uitwisseling: €33,- pp

(Max. 10 plaatsen beschikbaar!)

Aanmelden:

info@itsall-aboutbymaud.nl

Of

06-19863496

Sjamanistische drumhealing

Een avond gevuld met diverse drums.

We nemen je mee op reis met de klanken van de drums, zang, fluiten, ratels.

Een moment van rust helemaal voor jezelf, om weer goed geaard te geraken  en je te ontdoen van dat wat je niet meer voedt en gebruiken kunt.

Een sjamanistische reis waarin de drums stevig zullen klinken.

Samira & Caroline de lima

Wanneer: 11 oktober, 15 november, 13 december 19.30 – 21.45 (19.15 zaal open)

Energie uitwisseling: € 22,50  

Aanmelden: andreencaroline@home.nl