Healing

 

 

Tijdens een healing sessie werk ik over het algemeen met verschillende vormen van energie.

Voordat ik een behandeling start stem ik mij af op jouw Hogere Zelf, je I AM Presence, zodat jij precies ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.
Als Mahatma Healer kan ik elke energie, die er nu is en in de toekomst nog gaat komen, faciliteren en inzetten bij een healing.
Ik werk o.a. met:

De Mahatma energie, Goldhealing, Raster healing, Angel Light( Engelen energie), Vlam van Luxor, Christus bewustzijnsveld en de Kundalini energie.

Om de healing goed tot zijn recht te laten komen en echt iets in werking te zetten is het belangrijk om meerdere behandelingen achter elkaar in te plannen. Omdat bij 1 enkele behandeling je energie systeem al wel een enorme boost krijgt maar deze energie pas goed wordt geïntegreerd bij meerdere behandelingen.

Er komt een proces op gang wat jou inzichten gaat geven. Ik schoon tijdens een traject jouw volledige systeem op, transformeer datgene wat niet meer resoneert met jouw energie waardoor eventuele blokkades worden verwijderd en lichamelijke en/of emotionele ongemakken verminderen of zelfs verdwijnen. 

Het is daarnaast ook belangrijk dat je weet dat alleen JIJ zelf echt verandering kunt bereiken en vasthouden! Voel de bereidheid om aan jezelf te willen werken. Durf naar jezelf te kijken en te luisteren, neem jouw verantwoordelijkheid om verandering aan te gaan. We kunnen dan namelijk echt gericht datgene behandelen wat er voor jou nu nodig is.  

Maak contact met wie er binnen in jou zit en laat los wat jij niet meer nodig hebt! 

Mahatma Healing

De Mahatma energie omvat het volledige spectrum van de Bron: Vader/Moeder/God de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van deze Bron. Om een voorbeeld te noemen ter verduidelijking is Reiki bijvoorbeeld maar 1 straal van de Bron.
Deze energiestroom gaat veel verder dan de andere energie systemen die we kennen. We werken hier namelijk niet met symbolen maar met de Hoogste vorm van ‘zijn’ en dat is je I Am Presence, ook wel je Hogere Zelf genoemd. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen kunnen juist beperkend werken voor de spirituele groei aangezien deze nog van de oude tijd zijn. (Daarom werk ik ook bewust alleen met de Kundalini Reiki omdat hierbij geen symbolen worden gebruikt)

Mahatma Healing brengt evenwicht en harmoniseert alle twaalf systemen van het lichaam. Het ruimt blokkades en negatieve patronen op, en geeft ons de benodigde energie. Het is ook zeer ontspannend en goed tegen stress en laat de energie weer doorstromen als deze wordt geblokkeerd. Het brengt diepe vrede en rust. Eventuele pijnklachten, verdriet of angsten worden verzacht omdat het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Je krijgt inzichten waardoor er weer meer ruimte komt voor hoge energie frequenties waardoor jij balans vindt en jouw kracht voelt. Je voelt wie jij vanuit jouw kern bent. 

 

Goldhealing

Gold Healing is een transformerende energie met een zuiverende werking. De Gold Healing heeft een sterk zuiverende werking, van het edelmetaal goud. Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om het weren van het het negatieve en om ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

De energie brengt heling in ons emotionele lichaam en werkt zeer sterk op het psychische vlak.

Tijdens deze healing wordt er gewerkt aan het loslaten van emotionele blokkades, negativiteit, angstgevoelens, overtuigingen en oude patronen die jou niet meer dienen.

Gold Healing heeft als eigenschap om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling.

Gold Healing werkt dus heel sterk op het emotionele en psychische vlak van de mens.

Raster Healing

Op en in de aarde bevinden zich energetische lijnen maar in het universum bevinden zich ook energetische lijnen. Zowel de aardse als de kosmische lijnen zijn verbonden met jouw Goddelijke Blauwdruk.

De energie activeert en herstelt de Goddelijke blauwdruk, wat meer inzicht en bewustwording zal brengen.

Tijdens een healing zal alles wat niet in jouw blauwdruk thuis hoort (in overeenstemming met jouw hogere zelf) verwijdert worden. Bijvoorbeeld processen die klaar zijn, of wat niet meer resoneert, waardoor de stroming stagneert. Na de healing zijn de rasterlijnen in je systeem weer opnieuw geheractiveerd. Je wordt dus tijdens een healing als het ware ‘her-bedraad’. Dit zal meer inzicht, bewustwording en resonantie in je leven brengen.

Angel light

De energie van het Engelen licht bevat het licht van het collectief van de Engelen. Dat zijn de Serafijnen, Cherubijnen, Tronen, Heerschappijen, Krachten, Machten, Vorsten, Aartsengelen en Beschermengelen

Behalve hemelse taken hebben Engelen ook Aardse taken. Ze zijn er om onze planeet en iedereen die daarop leeft te beschermen, te steunen, te begeleiden bij onze levensprocessen, onze heelwording en bij alles wat we gedurende ons leven meemaken. Ze zijn altijd om ons heen, zijn blij als het ons goed gaat en zijn met ons begaan als we het moeilijk hebben. Ze grijpen altijd in wanneer dat nodig is en als ze daarvoor onze toestemming krijgen. We moeten ze echter wel vragen, echt heel duidelijk vragen en dit vragen mag NOOIT vanuit een slachtofferrol gedaan worden, want dat nemen ze niet serieus. Op het moment dat jij vanuit een slachtofferrol om hulp vraagt geef jij je kracht weg aan het slachtoffer gedrag. 

Met de engelen energie kan een diversiteit aan mogelijkheden behandeld worden. Iedere engel of opgestegen meester heeft eigen kwaliteiten die op een diep niveau ingezet kunnen worden.

Vlam van Luxor

Deze krachtige vlam helpt je om innerlijke conflicten of conflicten met de ander te transformeren. Deze energie heeft geen oordeel en zal dus niet perse voor jou een positieve(re) uitkomst hebben als deze energie gebruikt wordt in een conflict met een ander. 

Het zal ervoor zorgen dat er gebeurt wat op dat moment nodig is. Het is belangrijk dat je daarvoor open staat en kunt blijven kijken naar het grotere geheel. Soms is iets anders belangrijker dan wat jij op dat moment kunt bedenken. Deze energie transformeert de donkere wolk naar licht zodat het geheel weer goed kan stromen.

Christus bewustzijnsveld

Met de verhoging van de frequentie op aarde is het Christus bewustzijn weer beschikbaar geworden en kunnen we ons weer verbinden met dit bewustzijnsveld (ook wel Kristallijne veld genoemd). Het christus bewustzijn heeft niets te maken met religie, kerk of door iets of iemand te aanbidden. Het heeft te maken met onze oorspronkelijke verbinding met de bron van alles dat is.

Angst voor de dood, ziekte, pijn, oorlog, tekort etc. behoren tot de grootste machtsmiddelen op aarde. Hierdoor is ons bewustzijn als het ware gevangen gehouden in lage frequenties. Het christus bewustzijn helpt je deze beperkingen overwinnen en helpt je terug te keren naar jouw oorspronkelijke staat van zijn, terwijl je in je fysieke lichaam aanwezig bent. Het helpt je weer in contact te komen met het veld van onvoorwaardelijke liefde, in jezelf en om je heen.

 

 

Kundalini Reiki

Kundalini is een energie die iedereen in zich draagt. Het wordt weergegeven in de vorm van een denkbeeldige slang die rust op de basis van je ruggengraat, in de buurt van het wortelchakra. Kundalini energie heeft invloed op alle aspecten van iemands fysieke, emotionele en energetische leven. Door gebeurtenissen in ons leven kunnen er echt heftige blokkades ontstaan die jouw energiekanalen verstoren. De energiekanalen in het lichaam kunnen door de behandelingen weer optimaal gaan functioneren waardoor eventuele lichamelijke ongemakken verminderen of zelfs verdwijnen (denk aan oververmoeidheid, aanhoudende hoofdpijn, burn-out, rugklachten, stress, depressie, aanhoudende buikpijn, huiduitslag, spierklachten, chronisch aanhoudende klachten enz.)

Het zelf herstellende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Alle onderdelen die niet in evenwicht zijn op mentaal, emotioneel of fysiek niveau worden weer in evenwicht gebracht. Versterk jouw eigen kwaliteiten. Ervaar complete ontspanning.

Wil jij graag zelf over helende energie beschikken? In contact komen met jouw bron energie zodat je deze zelf kunt sturen?  Kies dan voor de Kundalini Reiki Opleiding! Je krijgt 6 maanden intensieve begeleiding waarbij jij leert om energie te herkennen en te sturen & alle inwijdingen ontvangt waardoor jouw eigen Kundalini energie ontwaakt! Leer jezelf kennen en de kracht van de universele energie… 

Info & reserveren klik hier]

Ervaringen:

" Maud is als een extra engel in je leven. Ze voelt je haarfijn aan en ik voel direct verandering na een sessie.
Wat ze precies doet weet ik niet, maar er gebeurd van alles.
Ze weet wat je nodig hebt om weer een stap verder te komen in je proces.
Geen zweverig gedoetje maar meer als een spirituele coach.
Eentje die je t liefste altijd om je heen hebt",
Rolf.
Maud kwam in mijn leven omdat ik een persoonlijke APK wilde op spiritueel, emotioneel en fysiek vlak.
Tijdens een Reiki-behandeling van Maud heb ik veel rust ervaren,
inzichten gekregen en het had daarnaast een positief effect op het herstel van een hersenschudding.
Tevens gaf ze een spiegel en hadden we een leuke klik.

Ik gaf aan dat ik in de toekomst wel iets met Reiki wilde doen maar dat dit niet het goede moment was.
Een klein half jaar later kwam de opleiding van Maud ineens aan me voorbij en ik dacht; is dan nu wel het moment…?!!
Uiteindelijk ben ik ervoor gegaan en ben ik in een zeer positieve flow terecht gekomen en geniet ik erg van de cursusdagen, de ontmoetingen en leerprocessen van mezelf maar ook van de leuke andere cursisten en bovenal ook van Maud.
Ik heb door de opleiding weer veel energie, ben zeer positief gestemd en voel me erg vrolijk.
Ik houd het voor het eerst in mijn leven langer dan een paar weken vol om dagelijks te mediteren omdat ik merk hoe goed het me doet en wat ik mezelf met Reiki kan en mag geven.
Tijdens de opleiding neemt Maud alle tijd om ieders vragen te beantwoorden, is altijd blij om mee te kunnen denken en laat via haar eigen ervaringen zien wat deze manier van leven voor positieve effecten op je heeft als mens en je directe omgeving. Maud is bovendien zeer aanstekelijk enthousiast in omgang met de nodige dosis humor.
Ze is vooral niet zweverig en staat met beide benen op de grond.
Ik leer veel van hoe zij in het leven staat, van de keuzes die ze heeft gemaakt en stappen die zij zelf heeft gezet.
Ze is open over haar eigen verleden en ervaringen en dat maakt dat er een veilige vertrouwde leeromgeving is en dat geeft ruimte voor je eigen verhaal.
Maud heeft een groot, warm hart en is in het contact echt een enorme schat, tegen iedereen even open en hartelijk, heel mooi om te zien!
Ik ga het contact na de opleiding nog missen…
Lauranne Wetzels
Maud is een zeer liefdevolle, empatisch en warme vrouw.
Ze heeft het talent om op zielsniveau met je te communiceren, altijd vanuit een positieve intentie.
Ze geeft je daarmee waardevolle inzichten, waardoor er meer bewustwording kan ontstaan.
Daarnaast is ze een geweldige Kundalini Reiki Master.
Ik heb veel bij haar op de cursus geleerd en ik ben blij dat ik de opleiding bij haar heb gedaan.
Het heeft mij al veel eigenliefde gebracht. Want dat ontbrak er bij mij nog aan.
Norma Bosman
Je voelt de energie door je lichaam stromen.
Heel relaxed en met interesse in je.
Ze voelt je heel goed aan.
Kan het iedereen aanbevelen, een hele lieve vrouw.
Jacky Bernards

Wil jij het liever eerst zelf ervaren en een…

Delen:

Volg jij mij al? Voor meer inspiratie, klik & like...