kundalini Reiki

Wat is Kundalini Reiki?

 

Kundalini betekend ‘opgerolde kracht’ en komt uit het Sanskriet. Kundalini is een energie die iedereen in zich draagt. Het wordt weergegeven in de vorm van een denkbeeldige slang die rust op de basis van je ruggengraat, in de buurt van het wortelchakra.

Door chakra blokkades is deze energie bij de meeste mensen inactief. Deze energie kan worden opgewekt door jaren van meditatie of het beoefenen van Yoga maar ook door het ontvangen van de juiste inwijdingen. Wanneer iemand alle inwijdingen heeft ondergaan is het Kundalini vuur volledig geopend. Hierdoor kan de helende energie optimaal zijn werk doen waardoor het zelf herstellende vermogen in het lichaam van een klant geactiveerd wordt.

Kundalini energie heeft invloed op alle aspecten van iemands fysieke, emotionele en energetische leven. Het sturen van deze energie bij een Reiki behandeling kan zeer positieve effecten met zich mee brengen. De energiekanalen in het lichaam kunnen door de behandelingen weer optimaal gaan functioneren waardoor eventuele lichamelijke ongemakken verminderen of zelfs verdwijnen.

De kracht van de Kundalini energie behandelingen is vele malen groter dan de traditionele Usui Reiki behandelingen. Om een vergelijk te geven: Kundalini Reiki 1 staat gelijk aan Usui Reiki Master. Dat is de 1ste, 2de en 3de graad van Usui Reiki. 

Als Kundalini Reiki Master heb ik in totaal 6 inwijdingen ondergaan.

WaArom een behandeling
met Kundalini Reiki?

 • Het zelf herstellende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.
 • Alle onderdelen die niet in evenwicht zijn op mentaal, emotioneel of fysiek niveau worden weer in evenwicht gebracht.
 • Bellemmerende banden tussen jou en anderen of situaties kunnen worden geheeld
 • Versterk jouw eigen kwaliteiten
 • Ervaar complete ontspanning

Wij maken allemaal dingen mee in ons leven waardoor we geraakt kunnen worden. Groot of klein heeft daarin geen betekenis omdat dit voor iedereen anders geïnterpreteerd wordt. Wel is het zo dat wij al deze gebeurtenissen die ons raken opslaan in ons onderbewuste. Alle gebeurtenissen die ons dusdanig hebben geraakt maar waar wij geen aandacht aan hebben gegeven slaan zich op in ons energie systeem. Je bent als het ware over de emotie heen gestapt om gewoon door te gaan met je leven zodat je er niet meer aan hoeft te denken. We vergeten alleen dat ons energie systeem dit allemaal wel onthoudt.

Wat er dan gebeurd is dat deze emotie zich kan gaan uiten in de vorm van fysieke en geestelijke klachten. Denk aan oververmoeidheid, aanhoudende hoofdpijn, burn-out, rugklachten, stress, depressie, aanhoudende buikpijn, huiduitslag, spierklachten, chronisch aanhoudende klachten enz. Dit hoeft niet persé te gaan over een recentelijke gebeurtenis in je leven. Vaak gaat dit namelijk ook over oude emoties die opgeslagen zitten in je onderbewuste.

De vorm van de klachten kan zich op allerlei manieren uiten. Vaak kan er in de medische wereld ook geen aanwijsbare reden gevonden worden. De gebeurtenissen die ons geraakt hebben zijn letterlijk vast gaan zitten in ons energie systeem. Dit heeft blokkades gegeven in onze chakra’s waardoor de energie in je lichaam niet meer goed kan stromen. Het wordt echt letterlijk geblokkeerd. Zolang deze blokkades niet worden behandeld zullen de klachten ook nooit volledig verdwijnen. 

 

Hoe gaat een behandeling
in zijn werk?

 

 • Een Reiki behandeling is een zachte, ontspannende behandeling.
 • Tijdens de behandeling lig jij ontspannen, met kleding aan, op de behandeltafel.
 • De Reiki energie wordt d.m.v. handoplegging doorgegeven aan de ontvanger. (Indien aanraking als niet prettig wordt bevonden dan houdt de behandelaar haar handen op een prettige afstand van het lichaam.) 

Reiki steunt de ontvanger bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is om te helen. Indien er specifieke zaken zijn op emotioneel gebied die behandeling nodig hebben dan kunnen deze gericht behandelt worden. Een Reiki behandeling werkt zeer rustgevend en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de ontvanger.

Om de energie goed tot zijn recht te laten komen en echt iets in werking te zetten is het goed om meerdere behandelingen achter elkaar in te plannen. Omdat bij 1 enkele behandeling je energie systeem zeker wel een enorme boost krijgt maar de balans in jouw energetische systeem bereik je pas optimaal bij meerdere behandelingen in een bepaalde periode. Ik stem mij tijdens een behandeling af op jouw hogere zelf waardoor jouw zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd. Eventuele blokkades kunnen daardoor worden verwijderd waardoor lichamelijke ongemakken verminderen of zelfs verdwijnen. 

Het is wel belangrijk dat jij weet dat alleen JIJ echt verandering kunt bewerkstelligen! Jij moet bereid zijn om aan jezelf te willen werken. Durf naar jezelf te kijken en te luisteren, neem jouw verantwoordelijkheid om verandering aan te gaan. We kunnen dan namelijk echt gericht datgene behandelen wat er voor jou nu nodig is.  Maak contact met wie er binnen in jou zit en laat los wat jij niet meer nodig hebt!

Voor- en na een Reiki behandeling is het van belang dat je veel water drinkt. Er komt een flink reinigingsproces op gang wat zich fysiek zal uiten. Afvalstoffen die zich in de loop der jaren hebben opgehoopt komen los en worden door jou lichaam afgevoerd als jij veel drinkt. 

Wat kan er met Reiki
behandeld worden?

 

 • Met Reiki wordt altijd de energie van iets of iemand behandeld.
 • Naast de energie van een persoon zijn er vele andere aspecten die behandeld kunnen worden.
 • Bijvoorbeeld de energie van een huis of ruimte. Soms hangt er in een bepaalde ruimte een energie die jouw energie behoorlijk omlaag kan trekken. Als deze ruimte behandeld wordt zal de energie in deze ruimte snel en positief gaan veranderen.
 • De karmische banden tussen mensen waarmee jij in contact bent (geweest) of vanuit familiebanden. Als deze banden een negatieve lading dragen is het goed om deze banden te genezen met een behandeling. De band zal versterken of je zult deze makkelijker los kunnen laten.
 • Denk ook aan een situatie, persoonlijke kwaliteit of karaktereigenschap te genezen. Denk aan rouw, nervositeit, ongeduld, jaloezie maar ook een acute pijn, je zangstem enz.

 Daarnaast hebben wij allemaal kristallen in ons lichaam opgeslagen welke door een trauma vast zijn gaan zitten in ons lichaam. Denk al simpelweg aan het breken van een arm. Het kristal vormt een herinnering aan deze gebeurtenis. Mits er geen onopgeloste onderliggende emoties achter de gebeurtenis zitten kan dit kristal gewoon behandelt worden. Is dit wel het geval dan gaan we eerst aan de slag met de onderliggende emotie. Het behandelen van de kristallen omvat altijd minimaal 2 behandelingen achter elkaar. Je komt dus de volgende dag terug voor de 2de behandeling.

Vaak dragen wij ook emoties vanuit een vorig leven met ons mee waar we ons niet van bewust zijn. Dit zit namelijk in de energie die wij vanaf onze geboorte al zijn. Dat kan behoorlijke blokkades geven welke gewoon behandelt kunnen worden met de Kundalini energie. Tevens kun je tijdens je geboorte ook een trauma oplopen door het soms hevige proces waar we aan blootgesteld worden. Behandeling van je geboortetrauma geeft letterlijk lucht om met de juiste energie verder te kunnen gaan.

 

Prijzen – behandelingen 

*

Individuele behandeling 60 minuten: € 44,- 

[in de praktijk]

*

Behandeling op afstand 30 minuten: € 33,-

[gewoon in je eigen huis]

*

(Indien u een afspraak wilt wijzigen of annuleren dan kan dit tot 24 uur van te voren kosteloos. Daarna ben ik helaas genoodzaakt om de kosten van de behandeling in rekening te brengen.)

Er zijn ook mogelijkheden voor een pakket afname (met korting)

Ik stel dan samen met jou een behandelprogramma op zodat we samen gaan werken om jouw energie in balans te brengen. Een programma bestaat vaak uit een combinatie van behandelingen in de praktijk als op afstand.

Om de energie goed tot zijn recht te laten komen en echt iets in werking te zetten is het goed om meerdere behandelingen achter elkaar in te plannen. Omdat bij 1 enkele behandeling je energie systeem zeker wel een enorme boost krijgt maar deze energie pas goed wordt geïntegreerd bij meerdere behandelingen. Ik stem mij tijdens een behandeling af op jouw hogere zelf waardoor jouw zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd. Eventuele blokkades kunnen daardoor worden verwijderd waardoor lichamelijke ongemakken verminderen of zelfs verdwijnen. 

Het is wel belangrijk dat jij weet dat alleen JIJ echt verandering kunt bewerkstelligen! Jij moet bereid zijn om aan jezelf te willen werken. Durf naar jezelf te kijken en te luisteren, neem jouw verantwoordelijkheid om verandering aan te gaan. We kunnen dan namelijk echt gericht datgene behandelen wat er voor jou nu nodig is.  Maak contact met wie er binnen in jou zit en laat los wat jij niet meer nodig hebt! 

Jij bent het waard om voor een goed resultaat te gaan. 

*

Wil jij liever zelf over helende energie beschikken? In contact komen met jouw bron energie zodat je deze zelf kunt sturen?  Kies dan voor de Kundalini Reiki Opleiding! 6 maanden intensieve begeleiding waarbij jij alle inwijdingen ontvangt waardoor jouw eigen Kundalini energie ontwaakt! Leer jezelf kennen en de kracht van de universele energie…

Klik op de button hieronder:

Ervaringen:

" Maud is als een extra engel in je leven. Ze voelt je haarfijn aan en ik voel direct verandering na een sessie.
Wat ze precies doet weet ik niet, maar er gebeurd van alles.
Ze weet wat je nodig hebt om weer een stap verder te komen in je proces.
Geen zweverig gedoetje maar meer als een spirituele coach.
Eentje die je t liefste altijd om je heen hebt",
Rolf.
Maud kwam in mijn leven omdat ik een persoonlijke APK wilde op spiritueel, emotioneel en fysiek vlak.
Tijdens een Reiki-behandeling van Maud heb ik veel rust ervaren,
inzichten gekregen en het had daarnaast een positief effect op het herstel van een hersenschudding.
Tevens gaf ze een spiegel en hadden we een leuke klik.

Ik gaf aan dat ik in de toekomst wel iets met Reiki wilde doen maar dat dit niet het goede moment was.
Een klein half jaar later kwam de opleiding van Maud ineens aan me voorbij en ik dacht; is dan nu wel het moment…?!!
Uiteindelijk ben ik ervoor gegaan en ben ik in een zeer positieve flow terecht gekomen en geniet ik erg van de cursusdagen, de ontmoetingen en leerprocessen van mezelf maar ook van de leuke andere cursisten en bovenal ook van Maud.
Ik heb door de opleiding weer veel energie, ben zeer positief gestemd en voel me erg vrolijk.
Ik houd het voor het eerst in mijn leven langer dan een paar weken vol om dagelijks te mediteren omdat ik merk hoe goed het me doet en wat ik mezelf met Reiki kan en mag geven.
Tijdens de opleiding neemt Maud alle tijd om ieders vragen te beantwoorden, is altijd blij om mee te kunnen denken en laat via haar eigen ervaringen zien wat deze manier van leven voor positieve effecten op je heeft als mens en je directe omgeving. Maud is bovendien zeer aanstekelijk enthousiast in omgang met de nodige dosis humor.
Ze is vooral niet zweverig en staat met beide benen op de grond.
Ik leer veel van hoe zij in het leven staat, van de keuzes die ze heeft gemaakt en stappen die zij zelf heeft gezet.
Ze is open over haar eigen verleden en ervaringen en dat maakt dat er een veilige vertrouwde leeromgeving is en dat geeft ruimte voor je eigen verhaal.
Maud heeft een groot, warm hart en is in het contact echt een enorme schat, tegen iedereen even open en hartelijk, heel mooi om te zien!
Ik ga het contact na de opleiding nog missen…
Lauranne Wetzels
Maud is een zeer liefdevolle, empatisch en warme vrouw.
Ze heeft het talent om op zielsniveau met je te communiceren, altijd vanuit een positieve intentie.
Ze geeft je daarmee waardevolle inzichten, waardoor er meer bewustwording kan ontstaan.
Daarnaast is ze een geweldige Kundalini Reiki Master.
Ik heb veel bij haar op de cursus geleerd en ik ben blij dat ik de opleiding bij haar heb gedaan.
Het heeft mij al veel eigenliefde gebracht. Want dat ontbrak er bij mij nog aan.
Norma Bosman
Je voelt de energie door je lichaam stromen.
Heel relaxed en met interesse in je.
Ze voelt je heel goed aan.
Kan het iedereen aanbevelen, een hele lieve vrouw.
Jacky Bernards

 

 

 

Delen:

about ... inspiration