Listen to your heart!

We bereiken allemaal een punt in ons leven en wellicht carrière waarin we begrijpen en voelen dat doorgaan op deze manier niet goed voor je is. Dat je aan alles in je lichaam voelt dat je een keuze voor jezelf zou moeten maken. Je weet eigenlijk wel wat het belangrijkste is op dit moment maar de vraag is of je er naar luistert?

Stel jij jezelf weleens de vraag; “geeft dit wat ik nu aan het doen ben mij een fijn gevoel?” of “wordt ik hier blij van?”
Is jou antwoord een duidelijke NEE?
Of voel je die nee duidelijk maar komt er het volgende achteraan: “sommige dingen moeten nu eenmaal…”

Wat als dat nou niet zo is?
Wat als je nu echt naar die NEE kunt gaan luisteren en dus mag kiezen voor jezelf.
 Echt te gaan doen waar jij wel blij van wordt!! Zonder maren en bezwaren kiezen voor je HART. Zou jij dan nog willen doen wat je op dit moment doet of is er diep van binnen iets anders waar je wel blij van wordt? Stel dat dit zo is en stel dat je die keuze gewoon kunt maken voor jezelf zou je dat dan doen?

Weet dat als je echt voor je hart kiest en jij echt gaat doen wat jij het liefste doet je het mooiste leven aan jezelf kunt geven wat je je maar voor mogelijk kunt houden. Als je keuzes gaat maken vanuit je hart ontvouwen zich de mooiste dingen voor je. Jouw droomleven ligt in jouw eigen handen.

Of je nu op zoek bent naar jezelf als ondernemer of naar een meer relaxed leven met jezelf, het begint allemaal met keuzes maken voor jezelf. Een nieuw verhaal te gaan schrijven voor jezelf waarin alles mogelijk is. Waarbij je kiest voor rust en waardevolle dingen in je leven. Een leven vanuit Alignement!

Afsluiten wat niet meer bij je past.
Je volledig vrij gaan voelen.
Zien dat er nieuwe deuren voor je open gaan.
Je gaat nu echt voor jezelf kiezen en weet je waarom?

OMDAT JIJ HET WAARD BENT!

Maar vergeet niet dat alles wat is geweest je tot dit punt heeft geleid. Ben dankbaar voor de lessen die het je allemaal gegeven heeft.
Samen gaan we de lessen lezen zodat je groeit in je ‘zijn’….

Je gaat dan zien dat de lessen je stuk voor stuk een spiegel voor hebben gehouden. Kijk in die spiegel en je leert jezelf meer en meer kennen.
Je leert jezelf meer en meer waarderen.
Je groeit en gaat steeds meer terug komen bij de bron van wie jij bent! Alle antwoorden zitten in jou en je krijgt daarbij de volledige steun vanuit het universum. Die is er namelijk altijd voor jou. Die luistert naar je vragen, die geeft je antwoorden en leidt je de weg. Gewoon omdat dit verbonden is met je hart en het jou de onvoorwaardelijke liefde geeft die jij zo verdient. Als je maar luistert naar wat je hart je te vertellen heeft en daar echt naar gaat luisteren!

It's all about ... loving statements