Nia Dans

Start 3 oktober

Docent: July Dirkse

Wat heerlijk dat ik in Boekel Nia* mag geven!

(Nia* = Neuromusculair Integrative Action)

De eerste keer dat ik Nia deed was ik meteen verkocht. Het voelde als thuiskomen. De mooie muziek, het zachte bewegen, maar ook de kracht van Ja en Nee mogen zeggen. Het elkaar mogen ontmoeten in de dans, geluid maken, ruimte innemen, meedoen en meebewegen, maar altijd zoals jij kan en wil.

Ja, Nia maakt gebruik van pasjes, maar nee, je hoeft het allemaal niet meteen na te kunnen doen. De pasjes zorgen er wel voor dat je zenuwstelsel aanvankelijk een beetje in de war raakt, maar dat is precies waar de magie begint.

Want dan gaat dat zelfde zenuwstelsel er alles aan doen om weer harmonie te scheppen in je lijf, om die pasjes eigen te maken en te automatiseren. Met als gevolg dat je nieuwe neuropaden tussen je hersenhelften aanmaakt en dát maakt dat je makkelijker door het leven gaat. Hoe meer neuropaden, hoe soepeler je lichaam en geest zich door de dag heen kunnen bewegen!

De muziek neemt je mee op een reis die rustig begint, opbouwt naar wat meer actie en weer afbouwt naar het strekken en rekken dat we kennen van yoga, naar wat ademhalingsoefeningen of dat wat zich aandient om de les zacht en liefdevol voor jou en je lijf af te sluiten.

Nia is voor mannen en vrouwen. Je danst op blote voeten zodat de ruim 7.000 (!) zenuwuiteinden daar goed gestimuleerd worden. Neem een handdoek mee en draag kleren waar je makkelijk in kan bewegen, ook op de grond.

Kom ontdekken wat Nia voor jou kan doen, je bent van harte welkom!

July Dirkse – Bij July

Sinds 2016 Nia docent

“Bij Nia durf ik mezelf te zijn en heb ik het lef om zeker te proberen om dat juist te zijn. Ik ben goed zoals ik ben. In de groep kan ik er voor kiezen om juist bij mezelf te blijven, maar ook om mee te gaan met de energie van de groep. Ík maak de keuze en dat is altijd goed. En dan de vrije dans… durven om je te laten gaan en de emoties te laten komen. Ik word er blij van.”
“Ik wist niet dat ik daar ook spieren had.”
“Als HSP-er ben ik snel overprikkeld. Dan kruip ik steeds verder in mijn schulp. Na een uur Nia voel ik me weer gegrond en bij mezelf en sta ik weer open voor contact.”
Previous
Next

Rooster lessen & Tarieven

Maandag 9.00 – 10.00

Woensdag 19.00 – 20.00

*

 

Bepaal zelf het tarief van jouw abonnement per maand!

Hoe langer jij lid blijft, hoe voordeliger jouw tarief per maand wordt.

Aan jou de keus:

 

1 les per week:

Lidmaadschap jaar € 35,95 p.m.

Lidmaatschap 1/2 jaar € 39,95 p.m.

Abonnement los pm € 46,00 p.m.

 

2 lessen per week:

Lidmaadschap jaar € 44,95 p.m.

Lidmaatschap 1/2 jaar € 49,95 p.m.

Abonnement los pm € 56,00 p.m.

 

Of kies voor een strippenkaart!

10 lessen € 100,- (3 maanden geldig)

5 lessen € 60,-  (2 maanden geldig)

 

Je kiest zelf welke les jij wilt volgen binnen de groepslessen mits er plaats is in de betreffende les. Dit mag dus ook een andere les zijn. 

 

Wil je als nieuwe cursist graag met een proef abonnement (vier lessen) deelnemen aan Nia Dans?

Neem dan contact op via het formulier ‘reserveren’ hieronder en vraag naar het voordelige aanbod!

Instromen is doorlopend mogelijk mits de groep niet vol zit.

 

Je schrijft jezelf in voor een les door onderstaand formulier in te vullen. Kun je deze les niet bijwonen? Annuleer deze dan tijdig, toch uiterlijk 3 uur voor aanvang van de les (je kunt deze les dan op een ander tijdstip inhalen)! Zo blijft er genoeg ruimte voor een ander om aan deze les deel te kunnen nemen. Annuleer je binnen deze 3 uur dan komt deze les te vervallen en kun je deze niet op een ander tijdstip inhalen.

*Wil jij tijdens jouw lidmaatschap graag een keer een andere les binnen ons aanbod proberen? Dat kan, mits er plaats is in de betreffende les. Informeer naar de mogelijkheden. Stuur een whats app bericht naar Maud 06-19863496.

Delen:

Volg jij mij al? Voor meer inspiratie, klik & like...