It's all about ... Praktijk by Maud

In deze praktijk neemt Maud jou mee naar binnen in jezelf. Maak contact met wie er altijd al in jou heeft gezeten maar waar je het contact mee bent verloren. Hoe fijn is het als je meer inzicht krijgt in wat er al die tijd heeft vastgezeten zodat je los kunt laten en jezelf kunt helen!

Maud heeft vele jaren ervaring, werkt met krachtige helende energie vanuit het universum & gebruikt diverse tools om jou tot in het diepste van je ziel te laten helen. Naast individuele sessies van Maud kun je ook aansluiten bij diverse groepslessen of extra bijeenkomsten bij studio de Innerlijke Wereld.

Wie is Maud...

Een vrouw, een moeder, een dochter, een zus, een tante, een vriendin, een coach, een spiritueel therapeut, een ademwerk & trauma therapeut, een ervaringswerker EN een Lichtwerker!

Ik wil je meenemen op reis.
Een inspirerende reis die voor jou datgene gaat brengen wat jij op dit moment wellicht nodig hebt.

Lees verder…

Aanbod:

Ademwerk & Trauma Release BRTT

individueel

Tijdens deze therapie sessie word je meegenomen naar het diepste van je ziel. Door middel van diverse technieken gaan we de spier van je ziel triggeren waardoor jij in je onderbewuste kunt gaan helen. Op celniveau! Deze techniek heeft de krachtige werking om door de vele lagen van lichaamspantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Lees verder…

 

Zielshealing

individueel

Tijdens een individuele sessie (online, telefonisch of op locatie) stem ik mijn energie af op jouw energie, jouw hogere zelf. We gaan samen de situatie waar jij meer over wilt weten tot in je ziel bekijken. Wat voel je, wanneer heb je dit voor het eerst gevoeld/ervaren en wat voor inzichten geeft het jou. Dat wat je voelt kan namelijk uit je jeugd komen maar ook zeker uit een vorig leven!

Lees verder…

 

Energetische Healing behandeling

individueel

Met energetische healing stimuleer ik het zelf-genezend vermogen van het lichaam, zodat het in balans kan komen. De energie heft blokkades op, zodat jouw energie weer vrij kan stromen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende energetische technieken.

Deze sessie kan ervoor zorgen dat:

  • diverse overtuigingen zachter worden;
  • het biedt jou inzichten in een (moeilijke) situatie;
  • Ideaal voor diepe ontspanning van lichaam en geest.
  • brengt balans in jouw volledige energie systeem

Lees verder…

 

Reis langs de planetaire sferen

Deze dag gaan we namelijk een bijzondere transreis maken om je ziel te helen…

met Jan Willemsen (de Ankhen-man van www.JEPuurheid.nl) & ik, Maud Vrenssen

Deze hele dag staat in het teken van verbinding en heling op zielsniveau. De heling waar we ons op gaan richten tijdens deze reis in het middag programma werkt drievoudig:

1.Om trauma dat we met ons mee gedragen hebben vanuit het vorige leven naar dit leven los te laten

2. Om gedachten, emoties die we in een vorig leven gecreëerd hebben, zoals bijvoorbeeld zelf in het leven geroepen negatieve overtuigingen, op te lossen

3. Om de constitutie, dat is het geheel van jouw lichamelijke en geestelijke eigenschappen, en het karakter van het lichaam metafysisch opnieuw te vormen via de reis door de planetaire sferen.

Door op deze manier te werken zullen we niet alleen trauma’s, gedachten en emoties uit vorige levens los laten op dit moment zoals we nu zijn.

We zullen ze los laten op de momenten in vorige levens dat ze bij ons ontstonden of aanhaakten! Dat is dus vóór dat dit leven überhaupt begon en mogelijk zelfs vér voordat dit leven begon. Dit werk draagt de belofte in zich om diepgaande helende veranderingen in ons leven aan te brengen.

Aanmelden: info@itsall-aboutbymaud.nl  Vermeld naam, telefoonnummer en waarvoor je aanmeldt

Wanneer: Vrijdag 8 september 10.00/10.30 – 16.00  

Aantal deelnemers: 15 deelnemers (VOL)

Energie uitwisseling: € 99,00 (Inclusief eigen Lemniscaat en korte overdracht van Jan & Lunch)

Elisa Namaste - Ask the universe

Heel bijzonder om te vermelden dat Elisa naar onze studio in Boekel komt! Elisa is Deense, reist de hele wereld rond en is daarom niet vaak in Nederland.

EEN UNIEKE KANS DUS

Elisa communiceert met alles wat op aarde aanwezig is (mens, dier, natuur) vanuit een diepe verbinding met het universum. Tijdens haar bezoek aan onze studio zal zij jullie vragen beantwoorden die zij beantwoord krijgt vanuit het universum. Haar intentie is om je verder te helpen op je pad. Ze zal altijd het puurste antwoord geven, ook al begrijp je het niet altijd meteen. De boodschappen zijn direct en worden met liefde gegeven. Alleen haar aanwezigheid al zorgt er voor dat er bij jou iets in beweging komt. Ook al zie of voel je dat misschien niet meteen.

Ze zal ongeveer 2 uur aanwezig zijn. Dat is afhankelijk van wat er nodig is op dat moment. Dat is altijd een welkome verrassing. Elisa spreekt Engels (en als dit lastig voor je is zijn er genoeg mensen aanwezig die jou met de taal kunnen helpen!).

Ik heb haar zelf 3 jaar geleden voor het eerst ontmoet en hele bijzondere dingen te horen gekregen die mij recht in mijn hart hebben geraakt (en die in deze 3 jaar veel duidelijkheid hebben gegeven)

Klik hier voor de website van Elisa

Wanneer: Zaterdag 7 oktober 13.00 – 15.00 (12.30 zaal open)

Energie uitwisseling: € 55,00 

Aanmelden: info@itsall-aboutbymaud.nl  Vermeld naam, telefoonnummer en waarvoor je aanmeldt

Spirituele verdiepings ceremonie

Groep

We gaan ceremoniële cacao drinken (zonder stimulerende middelen! Enkel pure rauwe cacao) om je hart te openen, ik plaats een krachtig energieveld in de ruimte waar jij op mee genomen wordt en we gaan heling ervaren!

Daarnaast is er veel ruimte voor spirituele verdieping/bewustwording.

Dus jij mag datgene waar jij vragen over hebt inbrengen (iedereen in de groep heeft er namelijk iets aan, het is altijd voor het hogere goed!)

Daar gaan we op verdiepen en dat neem je mee naar huis.

Het wordt zo enorm fijn, helend en verdiepend

Wanneer: Nieuwe datum volgt nog!

Tijd: 13.00 – 15.30/16.00

Energie uitwisseling: €33,- pp

(Max. 10 plaatsen beschikbaar!)

Aanmelden:

info@itsall-aboutbymaud.nl

Of

06-19863496

Master your inner shit - programma's

individueel

Aan jezelf werken is altijd belangrijk voor iedereen. Op een diep niveau helen ook! Want wat zit er allemaal in jouw onderbewuste vast? PRECIES…dat weet je dus niet anders heet het niet je onderbewuste! Je herkent het vast wel…je ondergaat een healing sessie, het was fijn en heeft e.e.a. in beweging gezet maar toch val je in een gat na die sessie. Je voelt dat er veel is aangeraakt maar ook dat er nog veel geheeld mag worden. Je had eigenlijk gehoopt dat je door die ene sessie al je shit in 1x los had kunnen laten… (alleen weet je eigenlijk ook dat deze shit er niet in 1x in is geslopen en dat dit in fases geheeld mag worden)

Lees verder…

 

Tarieven

Je vindt hier alle tarieven & mogelijkheden bij elkaar in 1 overzicht. 

Lees verder..

Wil je liever eerst wat meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met mij via onderstaand formulier:

Contact

 

Gratis:

Healing met Quan Yin

online

Wil jij GRATIS een krachtige healing ontvangen? 

Tijdens deze healing met de energie van Quan Yin ontvang je een zachte energie die de vrouwelijke energie binnenin jou een boost geeft. Oftewel…. hij laat jou een diepe rust ervaren! De healing die je van Quan Yin ontvangt geeft jou een liefdevol en vredig gevoel zodat de vrouwelijke energie weer goed kan gaan stromen (wat zowel vrouwen als mannen goed kunnen gebruiken!)

Klik hier en ontvang de healing

Liefde voor de mind kaarten

Ik heb speciaal voor jou LIEFDE VOOR DE MIND – KAARTEN ontwikkeld. Deze geven je stap voor stap inzichten die je meteen in je dagelijkse leven toe kunt passen. Maak kennis met de wet van aantrekking door deze in te gaan zetten en te ervaren
welke mooie veranderingen er op jou pad gaan komen. 
Je gaat merken dat je hier zoveel uit kunt halen voor jezelf. Eenvoudige, duidelijke kaarten zodat je meteen aan de slag kunt. Omdat jij het waard bent!