It's all about ... Praktijk by Maud

In deze praktijk neemt Maud jou mee naar binnen in jezelf. Maak contact met wie er altijd al in jou heeft gezeten maar waar je het contact mee bent verloren. Hoe fijn is het als je meer inzicht krijgt in wat er al die tijd heeft vastgezeten zodat je los kunt laten en jezelf kunt helen!

Maud heeft vele jaren ervaring, werkt met krachtige helende energie vanuit het universum & gebruikt diverse tools om jou tot in het diepste van je ziel te laten helen. Naast individuele sessies van Maud kun je ook aansluiten bij diverse groepslessen of extra bijeenkomsten bij studio de Innerlijke Wereld.

Wie is Maud...

Een vrouw, een moeder, een dochter, een zus, een tante, een vriendin, een coach, een spiritueel therapeut, een ademwerk & trauma therapeut, een ervaringswerker EN een Lichtwerker!

Ik wil je meenemen op reis.
Een inspirerende reis die voor jou datgene gaat brengen wat jij op dit moment wellicht nodig hebt.

Lees verder…

Gratis:

Healing met Quan Yin

online

Wil jij GRATIS een krachtige healing ontvangen? 

Tijdens deze healing met de energie van Quan Yin ontvang je een zachte energie die de vrouwelijke energie binnenin jou een boost geeft. Oftewel…. hij laat jou een diepe rust ervaren! De healing die je van Quan Yin ontvangt geeft jou een liefdevol en vredig gevoel zodat de vrouwelijke energie weer goed kan gaan stromen (wat zowel vrouwen als mannen goed kunnen gebruiken!)

Klik hier en ontvang de healing

Liefde voor de mind kaarten

Ik heb speciaal voor jou LIEFDE VOOR DE MIND – KAARTEN ontwikkeld. Deze geven je stap voor stap inzichten die je meteen in je dagelijkse leven toe kunt passen. Maak kennis met de wet van aantrekking door deze in te gaan zetten en te ervaren
welke mooie veranderingen er op jou pad gaan komen. 
Je gaat merken dat je hier zoveel uit kunt halen voor jezelf. Eenvoudige, duidelijke kaarten zodat je meteen aan de slag kunt. Omdat jij het waard bent!