It's all about ... Praktijk by Maud

In de praktijk neemt Maud jou mee naar binnen. Maak contact met wie er altijd al in jouw heeft gezeten maar waar je het contact mee bent verloren. Hoe fijn is het als je meer inzicht krijgt in wat er al die tijd heeft vastgezeten zodat je los kunt laten en jezelf kunt helen!

Maud heeft vele jaren ervaring, werkt met krachtige helende energie vanuit het universum & gebruikt diverse tools om jou tot in het diepste van je ziel te laten helen. Naast individuele sessies van Maud kun je ook aansluiten bij haar groepslessen op donderdag ochtend bij studio de Innerlijke Wereld.

Wie is Maud…

Een vrouw, een moeder, een dochter, een zus, een tante, een vriendin, een coach, een spiritueel therapeut, een breathwork therapeut, een ervaringswerker EN een Healer!

Ik wil je meenemen op reis.
Een inspirerende reis die voor jou dat gaat brengen wat jij op dit moment wellicht nodig hebt.  

Lees verder…

 

Aanbod:

Ademwerk & Trauma Release BRTT

Tijdens deze therapie sessie word je meegenomen naar het diepste van je ziel. Door middel van diverse technieken gaan we de spier van je ziel triggeren waardoor jij in je onderbewuste kunt gaan helen. Op celniveau! Deze techniek heeft de krachtige werking om door de vele lagen van lichaamspantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Lees verder…

 

Rebirthing

Met rebirthing wordt de kans geboden het geboortetrauma te verwerken en te helen, door de ademhaling opnieuw open te stellen en het negatieve denken om te keren. Rebirthing is een bewuste onafgebroken en ontspannen intense ademhaling in een kalm tempo. Waarbij de in- en uitademing in elkaar overgaan als in een cirkel van adem. Je komt daarbij in een verhoogd bewustzijn.

Lees verder…

 

Zielscoaching

Tijdens een individuele sessie (online, telefonisch of op locatie) stem ik mijn energie af op jouw energie, jouw hogere zelf. We gaan samen de situatie waar jij meer over wilt weten tot in je ziel bekijken. Wat voel je, wanneer heb je dit voor het eerst gevoeld/ervaren en wat voor inzichten geeft het jou. Dat wat je voelt kan namelijk uit je jeugd komen maar ook zeker uit een vorig leven!

Lees verder…

 

Inner Bliss Ceremonie

Deze magische ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken. Je gedachten gaan uit en je hart wordt geopend waardoor je bewustzijn wordt verruimd! Door je bewustzijn te verruimen ervaar je meer van wie jij bent. Je kijkt echt vanuit een ander perspectief naar je leven waardoor je zoveel inzichten krijgt. Dit is echt een persoonlijke ervaring die door iedereen anders wordt ervaren en daarom geeft het jou precies wat je nu nodig hebt. Het plantmedicijn laat jou zien wat jij nodig hebt om te groeien, je in verbinding te brengen met het universum, de bron…de oneindige energie.

Lees verder…

 

Master your inner shit – programma’s

Aan jezelf werken is altijd belangrijk voor iedereen. Op een diep niveau helen ook! Want wat zit er allemaal in jouw onderbewuste vast? PRECIES…dat weet je dus niet anders heet het niet je onderbewuste! Je herkent het vast wel…je ondergaat een healing sessie, het was fijn en heeft e.e.a. in beweging gezet maar toch val je in een gat na die sessie. Je voelt dat er veel is aangeraakt maar ook dat er nog veel geheeld mag worden. Je had eigenlijk gehoopt dat je door die ene sessie al je shit in 1x los had kunnen laten… (alleen weet je eigenlijk ook dat deze shit er niet in 1x in is geslopen en dat dit in fases geheeld mag worden)

Lees verder…

 

Feel & Heal Membership

Gewoon iedere dag jezelf kunnen healen wanneer jij het nodig hebt? Zonder een afspraak te hoeven maken… (want jij hebt het echt NU nodig). Ookal is het midden in de nacht, vroeg in de ochtend of in het weekend….. In dit Feel & Heal Membership kun jij altijd terecht! Ben jij er klaar voor om echt innerlijk te groeien en steeds meer ontspanning te ervaren?

Lees verder..

Ben je al lid? Hier inloggen

 

Tarieven

Je vindt hier alle tarieven & mogelijkheden bij elkaar in 1 overzicht. 

Lees verder..

Wil je liever eerst wat meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met mij via onderstaand formulier:

Contact

 

Gratis:

Healing met Quan Yin

Wil jij GRATIS een krachtige healing ontvangen? 

Tijdens deze healing met de energie van Quan Yin ontvang je een zachte energie die de vrouwelijke energie binnenin jou een boost geeft. Oftewel…. hij laat jou een diepe rust ervaren! De healing die je van Quan Yin ontvangt geeft jou een liefdevol en vredig gevoel zodat de vrouwelijke energie weer goed kan gaan stromen (wat zowel vrouwen als mannen goed kunnen gebruiken!)

Klik hier en ontvang de healing

Liefde voor de mind kaarten

Ik heb speciaal voor jou LIEFDE VOOR DE MIND – KAARTEN ontwikkeld. Deze geven je stap voor stap inzichten die je meteen in je dagelijkse leven toe kunt passen. Maak kennis met de wet van aantrekking door deze in te gaan zetten en te ervaren
welke mooie veranderingen er op jou pad gaan komen. 
Je gaat merken dat je hier zoveel uit kunt halen voor jezelf. Eenvoudige, duidelijke kaarten zodat je meteen aan de slag kunt. Omdat jij het waard bent!

Delen:

Volg jij mij al? Voor meer inspiratie, klik & like...