Tarieven

Feel & heal membership [online 24/7 toegang]

  • Feel & Heal Membership 22,- p.m. NU € 15,55 p.m.

Een programma om (opnieuw) te connecten met jezelf. Maak gebruik van diverse diepgaande losse healing sessies, opschoningen, meditaties, visualisaties, ontspanningsessies, ademhalingtechnieken of volg 1 van de programma’s binnen het membership. Altijd toegangkelijk, wanneer jij het nodig hebt. Voel wat je lichaam en ziel jou laten voelen zodat jij kunt healen en de krachtige versie van jezelf weer herkent. Verdiep jezelf met veel uitgebreide info over het universum, de werking van energie, gedachtes, je lichaam en nog veel meer! 

Het tarief, zoals hierboven vermeld, geldt tijdelijk i.v.m. de inhoudelijke opbouw van het membership. Er worden nog regelmatig sessies aangevuld en tot het moment dat ik het voel zal deze prijs blijven. Sluit jij je membership nu af met deze prijs dan blijft deze prijs, zolang als jij lid blijft, voor jou hetzelfde! Ben je toch niet tevreden dan kun je heel makkelijk maandelijks opzeggen (stuur mij een mail als je wilt weten hoe je dit doet). Jouw abonnement zal met ingang van de volgende maand dan stopgezet worden! Beëindig je jouw abonnement maar voel je dat je later toch weer in wilt stappen, dan betaal je het tarief wat op dat moment geldt!

healing & coaching [individueel]

  • Uurtarief healing & coaching € 88,-*

Tijdens een individuele sessie stem ik mij af op jouw energie, jouw hogere zelf. Via helder weten en voelen krijg ik altijd de juiste informatie door die jou verder kunnen helpen. Daarnaast combineer ik dit met eigen ervaringen zodat jij bruikbare tools ontvangt om mee aan de slag te gaan. Ik kan gebruik maken van diverse technieken tijdens de sessies maar laat dit door de afstemming op jouw energie ter plaatse ontstaan omdat deze altijd precies weet wat jij nodig hebt. Zo kunnen we gericht werken zodat er een proces op gang komt wat jou inzichten gaat geven.  

Wanneer een behandeling niet in de praktijk plaats kan vinden dan kan dit ook online via Zoom. Een behandeling op afstand is even effectief als een behandeling in de praktijk. Energie is overal en wij zijn allemaal altijd in verbinding met deze energie. Ervaar het zelf!

Het is belangrijk dat je weet dat alleen JIJ zelf echt verandering kunt bereiken! Voel de bereidheid om aan jezelf te willen werken. Durf naar jezelf te kijken en te luisteren, neem jouw verantwoordelijkheid om verandering aan te gaan. We kunnen dan namelijk echt gericht datgene behandelen wat er voor jou nu nodig is. Maak contact met wie er binnen in jou zit en laat los wat jij niet meer nodig hebt! 

*Een sessie heeft een gemiddelde duur van 1 tot 1,5 uur

*Telefonische coaching behoort ook tot de mogelijkheden en heeft een minimale duur van 30 minuten

[Indien u een afspraak wilt wijzigen of annuleren dan kan dit tot 24 uur van te voren kosteloos. Daarna ben ik helaas genoodzaakt om de kosten van de behandeling in rekening te brengen i.v.m. de gereserveerde tijd.]

Opleiding [Groepen]

* Kundalini Reiki Opleiding

  • Kundalini Reiki Opleiding [6 maanden] € 744,44

Wil jij graag zelf met helende energie leren werken? Maar wil jij daarnaast ook graag veel van jezelf leren kennen, leren wat energie nou precies is en hoe je hier zelf sturing aan kunt geven? 

Kies dan voor de Kundalini Reiki Opleiding! Je krijgt 6 maanden intensieve begeleiding live op locatie waarbij jij leert om energie te herkennen en te sturen & je ontvangt alle inwijdingen waardoor jij energie kunt laten stromen vanuit jouw eigen Kundalini! Leer jezelf kennen en de kracht van de universele energie…

Info, klant recensies & reserveren, klik hier.

Of Meld jezelf rechtstreeks aan via onderstaande button:

Gratis 

* Healing met Quan Yin

Wil jij eerst zelf een healing ervaren?

Klik dan op de link hieronder en download deze GRATIS!

Klik hier.

* Give space to your mind, body & soul*

Delen:

Volg jij mij al? Voor meer inspiratie, klik & like...