Tarieven

Feel & heal membership [online 24/7 toegang]

  • Feel & Heal Membership 22,- p.m. NU € 15,55 p.m.

Een online programma om (opnieuw) te connecten met jezelf. Maak gebruik van diverse diepgaande losse healing sessies, opschoningen, meditaties, visualisaties, ontspanningsessies, ademhalingtechnieken of volg 1 van de programma’s binnen het membership. Altijd toegangkelijk, wanneer jij het nodig hebt. Voel wat je lichaam en ziel jou laten voelen zodat jij kunt healen en de krachtige versie van jezelf weer herkent. Verdiep jezelf met veel uitgebreide info over het universum, de werking van energie, gedachtes, je lichaam en nog veel meer! 

Het tarief, zoals hierboven vermeld, geldt tijdelijk i.v.m. de inhoudelijke opbouw van het membership. Er worden nog regelmatig sessies aangevuld en tot het moment dat ik het voel zal deze prijs blijven. Sluit jij je membership nu af met deze prijs dan blijft deze prijs, zolang als jij lid blijft, voor jou hetzelfde! Ben je toch niet tevreden dan kun je heel makkelijk maandelijks opzeggen (stuur mij een mail als je wilt weten hoe je dit doet). Jouw abonnement zal met ingang van de volgende maand dan stopgezet worden! Beëindig je jouw abonnement maar voel je dat je later toch weer in wilt stappen, dan betaal je het tarief wat op dat moment geldt!

Ziels- coaching [individueel – telefonisch of Zoom]

  • per sessie € 88,-*

Tijdens een individuele sessie stem ik mij af op jouw energie, jouw hogere zelf. Via helder weten en voelen krijg ik altijd de juiste informatie door die jou verder kunnen helpen. Daarnaast combineer ik dit met eigen ervaringen zodat jij bruikbare tools ontvangt om mee aan de slag te gaan. Ik kan gebruik maken van diverse technieken tijdens de sessies maar laat dit door de afstemming op jouw energie ter plaatse ontstaan omdat deze altijd precies weet wat jij nodig hebt. Zo kunnen we gericht werken zodat er een proces op gang komt wat jou inzichten gaat geven.  

Ervaar zelf hoe diep ziels-coaching gaat!

Het is belangrijk dat je weet dat alleen JIJ zelf echt verandering kunt bereiken! Voel de bereidheid om aan jezelf te willen werken. Durf naar jezelf te kijken en te luisteren, neem jouw verantwoordelijkheid om verandering aan te gaan. We kunnen dan namelijk echt gericht datgene behandelen wat er voor jou nu nodig is. Maak contact met wie er binnen in jou zit en laat los wat jij niet meer nodig hebt! 

*Een sessie heeft een gemiddelde duur van 1 tot 1,5 uur

[Indien u een afspraak wilt wijzigen of annuleren dan kan dit tot 24 uur van te voren kosteloos. Daarna ben ik helaas genoodzaakt om de kosten van de sessie in rekening te brengen i.v.m. de gereserveerde tijd.]

Opleiding [Groepen op locatie]

* Deep Connection Day’s

  • per dag € 125,55* 

Een reeks van spirituele verdiepingsdagen gericht op het contact maken met jouw ziel, jouw kern en alles wat jou daarbij kan helpen.

Inwijdingen, ademtechnieken, energiewerk, verbinding, bewustwording, engelen, opgestegen meesters, patroon herkenning en nog veel meer!

De Deep Connection Day’s omvatten 5 gevarieerde dagen. 
Lees er snel meer over, klik op de button hieronder:

Gratis 

* Healing met Quan Yin

Wil jij eerst zelf een healing ervaren?

Klik dan op de link hieronder en download deze GRATIS!

Klik hier.

* Give space to your mind, body & soul*

Delen:

Volg jij mij al? Voor meer inspiratie, klik & like...