It's all about ... Studio de Innerlijke Wereld

Welkom bij studio de Innerlijke Wereld!

Deze studio is er voor jou. Om contact te maken met jouw innerlijke wereld, om jouw innerlijke wereld te voeden met allemaal fijne dingen. Maar ook om te delen met anderen. Van groepslessen tot extra bijeenkomsten. Om deel te nemen maar ook om zelf te huren (62m2)! Een fijne, open ruimte waar jij je meteen thuis voelt, in contact met jezelf. Kleinschalig en daarom heel knus.

Voel je welkom binnen de Innerlijke Wereld!

Groepslessen wekelijks:

Nia Dans

Hou je niet zo van de sportschool maar wil je wel graag wat voor je lichaam doen? Wil jij graag meer uit je inspanning halen dan alleen maar fitheid, denk aan een reset van je lichaam, mindfullness en heel veel plezier? Dan moet je bij Nia Dans zijn…

Mooie muziek, het zachte bewegen maar ook de kracht van Ja en Nee mogen zeggen. Nia dans is voor man en vrouw, jong en oud. Kom het zelf ervaren!

Lees verder…

 

Callanetics 2

Mind your body

Do you Mind Your Body? Jazeker!

Je lichaam is immers je kostbaarste bezit.

Want jezelf lekker voelen en de dingen doen die je leuk en belangrijk vindt gaan stukken beter in een gezond lichaam.

En een gezond lichaam, daar kun je zelf veel aan doen!

Lees verder…

 

Extra bijeenkomsten:

IMG_2993

Dru - yoga

Gastdocente Jeamène van Sinten geeft Dru Yoga.

Dru Yoga wordt ook wel yoga van het hart genoemd.

Tijdens het beoefenen gaat het om het ontdekken van het stille punt in jezelf waarin het lichaam, het denken en de ziel in evenwicht zijn. Er is geen innerlijke strijd, je bent in vrede met jezelf.

Dru Yoga helpt energieblokkades op te heffen, zodat de levensenergie weer vrij kan stromen. Het werkt op fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Jeamène heeft ruim 23 jaar ervaring in Dru Yoga!

Wanneer: Nieuwe datum volgt

Energie uitwisseling: € 15,00 (ter plaatste betalen)

Aanmelden: via Momoyoga (klik op de link)

IMG_6699

Reis langs de planetaire sferen

Deze dag gaan we namelijk een bijzondere transreis maken om je ziel te helen…

met Jan Willemsen (de Ankhen-man van www.JEPuurheid.nl) & ik, Maud Vrenssen

Deze hele dag staat in het teken van verbinding en heling op zielsniveau. De heling waar we ons op gaan richten tijdens deze reis in het middag programma werkt drievoudig:

1.Om trauma dat we met ons mee gedragen hebben vanuit het vorige leven naar dit leven los te laten

2. Om gedachten, emoties die we in een vorig leven gecreëerd hebben, zoals bijvoorbeeld zelf in het leven geroepen negatieve overtuigingen, op te lossen

3. Om de constitutie, dat is het geheel van jouw lichamelijke en geestelijke eigenschappen, en het karakter van het lichaam metafysisch opnieuw te vormen via de reis door de planetaire sferen.

Door op deze manier te werken zullen we niet alleen trauma’s, gedachten en emoties uit vorige levens los laten op dit moment zoals we nu zijn.

We zullen ze los laten op de momenten in vorige levens dat ze bij ons ontstonden of aanhaakten! Dat is dus vóór dat dit leven überhaupt begon en mogelijk zelfs vér voordat dit leven begon. Dit werk draagt de belofte in zich om diepgaande helende veranderingen in ons leven aan te brengen.

Wanneer: Nieuwe datum volgt  

Aantal deelnemers: 15 deelnemers

Energie uitwisseling: € 99,00 (Inclusief eigen Lemniscaat en korte overdracht van Jan & Lunch)

Aanmelden: info@itsall-aboutbymaud.nl Vermeld naam, telefoonnummer en waarvoor je aanmeldt

IMG_6910

Elisa Namaste - Ask the universe

Heel bijzonder om te vermelden dat Elisa naar onze studio in Boekel komt! Elisa is Deense, reist de hele wereld rond en is daarom niet vaak in Nederland.

EEN UNIEKE KANS DUS

Elisa communiceert met alles wat op aarde aanwezig is (mens, dier, natuur) vanuit een diepe verbinding met het universum. Tijdens haar bezoek aan onze studio zal zij jullie vragen beantwoorden die zij beantwoord krijgt vanuit het universum. Haar intentie is om je verder te helpen op je pad. Ze zal altijd het puurste antwoord geven, ook al begrijp je het niet altijd meteen. De boodschappen zijn direct en worden met liefde gegeven. Alleen haar aanwezigheid al zorgt er voor dat er bij jou iets in beweging komt. Ook al zie of voel je dat misschien niet meteen.

Ze zal ongeveer 2 uur aanwezig zijn. Dat is afhankelijk van wat er nodig is op dat moment. Dat is altijd een welkome verrassing. Elisa spreekt Engels (en als dit lastig voor je is zijn er genoeg mensen aanwezig die jou met de taal kunnen helpen!).

Ik heb haar zelf 3 jaar geleden voor het eerst ontmoet en hele bijzondere dingen te horen gekregen die mij recht in mijn hart hebben geraakt (en die in deze 3 jaar veel duidelijkheid hebben gegeven)

klik hier voor de website van Elisa

Wanneer: Zaterdag 7 oktober 13.00 – 15.00 (12.30 zaal open)  

Energie uitwisseling: € 55,00 

Aanmelden: info@itsall-aboutbymaud.nl Vermeld naam, telefoonnummer en waarvoor je aanmeldt

1cf10c1c-89b3-42d5-88ef-b012e4541742

Sjamanistische Drumhealing

Een avond gevuld met diverse drums.

We nemen je mee op reis met de klanken van de drums, zang, fluiten, ratels.

Een moment van rust helemaal voor jezelf, om weer goed geaard te geraken  en je te ontdoen van dat wat je niet meer voedt en gebruiken kunt.

Een sjamanistische reis waarin de drums stevig zullen klinken.

Samira & Caroline de lima

Wanneer: 11 oktober, 15 november, 13 december 19.30 – 21.45 (19.15 zaal open)

Energie uitwisseling: € 22,50

Aanmelden: andreencaroline@home.nl

Verhuur zaal:

Ruimte voor jou

Bied jij zelf iets moois aan voor innerlijk werk en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte ruimte die ook nog eens heel betaalbaar is? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek. We kijken dan samen naar de mogelijkheden zodat jij je welkom kunt voelen binnen de Innerlijke Wereld.

Mocht je algemene vragen hebben, dan mag je altijd contact opnemen via het contact formulier.
Contact  formulier…

Liever direct iemand aan de lijn? Neem dan contact op met Maud Vrenssen. Telefonisch bereikbaar op 06-19863496. Of stuur een whatsapp bericht als deze niet beantwoord kan worden!