It's all about ... Studio de Innerlijke Wereld

Welkom bij studio de Innerlijke Wereld!

Deze studio is er voor jou. Om contact te maken met jouw innerlijke wereld, om jouw innerlijke wereld te voeden met allemaal fijne dingen. Maar ook om te delen met anderen. Van groepslessen tot workshops. Om deel te nemen maar ook om zelf te huren! Een fijne, open ruimte waar jij je meteen thuis voelt, in contact met jezelf. Kleinschalig en daarom heel knus.

Voel je welkom in jouw Innerlijke Wereld!

Groepslessen:

Nia Dans

Hou je niet zo van de sportschool maar wil je wel graag wat voor je lichaam doen? Wil jij graag meer uit je inspanning halen dan alleen maar fitheid, denk aan een reset van je lichaam, mindfullness en heel veel plezier? Dan moet je bij Nia Dans zijn…

Mooie muziek, het zachte bewegen maar ook de kracht van Ja en Nee mogen zeggen. Nia dans is voor man en vrouw, jong en oud. Kom het zelf ervaren!

Lees verder…

 

Yin Yoga

Met Yin houdingen worden de ongemakken in je lichaam opgezocht. Daar waar spanning onbewust wordt vastgehouden is vaak de meeste weerstand voelbaar.

Met Yin leer je in een diepe laag los te laten.

Lees verder…

 

Yoga Nidra

Bij Yoga Nidra bereik je een diepe, droomloze ‘slaap’ in volledige aanwezigheid en alertheid. Deze vorm is uitermate geschikt voor mensen die moeite hebben om te ontspannen. Maar ook als je slecht slaapt, weinig energie hebt, depressieve gevoelens ervaart of zelfs burn-out klachten. Stress wordt minder, je bloeddruk en hartslag dalen, verbetert je immuunsysteem, verbetert je geheugen, bevordert creativiteit en vergroot je zelfkennis.

Lees verder…

 

Jouw innerlijke wereld

Tijdens deze wekelijkse bijeenkomsten gaan we d.m.v. diverse manieren verbinden met binnen. Denk aan ademwerk, meditatie, psoas ontspanning, bewegen, voelen, healing
maar ook spirituele verdieping.
Deze bijeenkomsten zijn er ook om jouw vragen te stellen om meer bewustwording te krijgen over diverse onderwerpen. Laat jouw energie weer lekker doorstromen, voorzie je lichaam van extra zuurstof, ervaar diepe ontspanning en maak een sprong in je innerlijke groei.
De energetische verbinding waar Maud mee werkt zal diep in jouw vezels doordringen!
En één ieder die al met haar heeft gewerkt weet hoe diep deze energie doorwerkt..
Een echt cadeautje aan jezelf.

Kom het zelf ervaren!

Proefabonnement 4 lessen € 25,-

Docent: Maud Vrenssen
Wanneer: wekelijks op donderdag

9.15 – 10.30

10.45-12.00

Start: 6 oktober
Reserveer hier jouw plekje

Workshops:

“..maar wat voel jij..?

Jezelf bezig houden met de gevoelens van een ander.., maar wat voel jij..?

Hoe fijn zou het zijn als je tijdens deze dag wordt meegenomen in wat jij nou eigenlijk allemaal voelt. Om dan vervolgens te kijken wat het jou allemaal te zeggen heeft. Door dit diepe contact gaat jouw energie beter stromen waardoor jij jezelf makkelijker kunt horen. Je gaat na deze dag met heel veel waarde weer richting huis.

Lees verder…

 

Sound journey – Nienke

Heel graag wil ik je verwelkomen in de sfeervolle ruimte bij de Innerlijke Wereld voor een intieme muzikale reis. Een reis waarin je helemaal mag ontspannen terwijl je luistert naar muziek en die we afsluiten met een ter plekke zelf geschreven mantra.

Lekker relaxed zitten of liggen in je eigen bubbel en diepe ontspanning voelen terwijl je luistert naar aardse en hemelse klanken? Klanken die je raken en binnenkomen tot in het diepst van je wezen en die je hart openen. Helemaal zijn in het hier en nu.

Graag neem ik je mee op een zintuigelijke en kleurrijke reis.

Lees verder…

 

Verhuur zaal:

Ruimte voor jou

Bied jij zelf iets moois aan voor innerlijk werk en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte ruimte? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek. We kijken dan samen naar de mogelijkheden zodat jij je welkom kunt voelen in de Innerlijke Wereld.

Mocht je algemene vragen hebben, dan mag je altijd contact opnemen via het contact formulier.
Liever iemand direct aan de lijn? Neem dan contact op met Maud Vrenssen. Telefonisch bereikbaar op 06-19863496.

Contact  formulier…

 

Delen:

Volg jij mij al? Voor meer inspiratie, klik & like...