Wie is Maud...

Een vrouw, een moeder, een dochter, een zus, een tante, een vriendin, een coach, een spiritueel therapeut, een breathwork therapeut EN een Healer!

Ik wil je meenemen op mijn reis.
Een inspirerende reis die voor jou dat gaat brengen wat jij op dit moment wellicht nodig hebt.

Ik wil je laten zien…
WHAT IT’S ALL ABOUT

Zo vaak zie en hoor ik mensen om mij heen die het moeilijk hebben op persoonlijk vlak. Die niet doen in het dagelijks leven wat ze nu echt vanuit hun diepste verlangen zouden willen doen. Die botsen tegen regels, afspraken, meningen, “moetjes” en de baan die ze hebben. Ik herken dat als geen ander.
Ook ik liep daar steeds tegen aan (en soms nog). Anderen pleasen, onzeker over keuzes die je moet maken en gewoon geleefd worden door alles om je heen.

Wat wil ik nou echt als ik durf te luisteren naar mijn HART ... naar mijn innerlijke stem ... mijn Bron energie.

Altijd heb ik al gevoeld en geweten dat er meer was dan alleen het aardse bestaan. Ook als kind wist ik bepaalde dingen al voordat ik ermee geconfronteerd werd. Mijn omgeving wist daar niet altijd mee om te gaan.
Ook best lastig als je in een wereld leeft waar aangeleerd wordt dat alles berust op feiten. Dat is waar het vaak om gaat.

Gevoel en innerlijk weten is zo hocus pocus en zeker geen vinger op te leggen dus daarom dan ook niet waar … Maar is dat zo?

Juist als kind wil je erbij horen, je begrepen voelen en ga je jezelf afsluiten voor bepaalde onverklaarbare gebeurtenissen. Doe maar normaal dat is al gek genoeg …
Ik ben mezelf er toen “een soort van” voor af gaan sluiten. Of eigenlijk heb ik toen de keuze gemaakt om mijzelf er niet meer zomaar over te uiten naar anderen. Soms wel voorzichtig een beetje maar nooit zoals ik het van binnen voelde.

Maar als ik terugkijk naar wat ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld dan is dat stiekem toch wel veel vanuit mijn hart geweest. Ik heb een opleiding Agogisch Werk gedaan en vervolgens in deze branche 14 jaar gewerkt. Daarnaast heb ik veel aan intuïtieve ontwikkeling gedaan zoals mediumschap, Usui Reiki 1 en 2, hypnose en enkele andere verdiepende cursussen. 

Steeds als ik hiermee bezig was voelde ik mezelf fijn en wist ik dat ik iets aan het doen was wat goed voor mij was. Ondanks dat heb ik nooit echt geweten dat dat mijn “thuis” IS. Ik durfde daar niet vol voor te gaan.

Totdat ik in het begin van 2018 zo geconfronteerd werd met dingen die op mijn pad kwamen waardoor mijn ogen wagenwijd open zijn gegaan. Ik ben gaan voelen dat ik echt keuzes voor mijzelf wilde gaan maken. Te luisteren naar mijn hart, mijn source om te gaan doen wat ik het allerliefste doe. Daarom ben ik mijn nieuwe verhaal gaan schrijven. Op dit moment sta ik sterk in contact met de engelen, mag ik met hen samenwerken om mijn eigen helende energie nog krachtiger te maken! Ik ben daarnaast ook Kundalini Reiki Master & Mahatma Healer. Hiermee activeer ik het zelf herstellende vermogen in jou lichaam zodat eventuele blokkades uit je lichaam kunnen verdwijnen. Ik ben inmiddels een gecertificeerd Breathwork & trauma therapeut & spiritueel therapeut waardoor er heel veel kennis en ervaring in mijn rugzak zit waar ik mee werk. Maar bovenal sta ik in verbinding met zo’n enorm krachtige energiebron van waar ik tijdens iedere sessie uit mag zenden. Deze energie doet altijd precies het juiste voor degene die op mijn behandeltafel ligt. Altijd in overeenstemming met de hogere zelf! Er is niks fijner dan met hoge energie frequenties te werken!

Het verhaal van wie ik gewoon BEN. 

Want weet je hoe goed dat dit aanvoelt? In wat voor een geweldige energie je dan zit? Weet dat ook jij kan gaan voelen wat voor jou bedoelt is. Als jij ervoor open gaat staan en er echt naar gaat luisteren.

Ik vind het geweldig om jou op jouw pad te begeleiden zodat je dat gewoon kunt bereiken want dat verdien je! Weet ook dat je er eigenlijk altijd al bent want deze energie loopt altijd door jou heen …

Durf alleen te gaan luisteren naar de meest liefdevolle stem die in jou zit zodat je op een manier kunt gaan leven die echt alleen maar waardevol is. Laat jou licht ook schijnen zodat jij volledig in contact staat met jouw BESTE versie.

Een lieve warme groet,

Voor degene die mij nog niet (zo goed) kennen stel ik mijzelf en mijn bedrijf even voor in deze podcast (als dat al kan in 16 minuutjes…)

Lees hier het interview met Maud, geïnterviewd door Henk Lunenburg van het Udens Weekblad.

Over haar werk, hoe zij hiertoe is gekomen en vooral ook wat jij hier voor jezelf mee kunt bereiken.

Wil jij meer informatie of een afspraak? Klik dan op de button hieronder:

It's all about ... loving statements